Ngarep > Produk > Kontroler Akses Mandiri > Kontrol Akses Bluetooth

Produk

Kontrol Akses Bluetooth Produsen

Bluetooth minangka teknologi sing cocog kanggo kredensial seluler tanpa kontak kanggo kontrol akses lan entri lawang. Entri lawang Kontrol Akses Bluetooth nggunakake telpon pinter saben pangguna kanthi aplikasi sing diinstal kanggo transmisi nirkabel kredensial akses lan maca jarak Bluetooth Akses kanggo nampa sinyal kasebut.


Apa iku Kontrol Akses Bluetooth?

Sampeyan bisa nggunakake Bluetooth kanggo nyambungake sawetara piranti menyang telpon tanpa kabel. Sawise masangake piranti Bluetooth sapisanan, piranti sampeyan bisa masangake kanthi otomatis.


Kontrol Akses Bluetooth (sing maca jarak kanggo telpon) nggarap Alat Manajemen Awan ACM lan Aplikasi Smartphone supaya sampeyan bisa ngatur lan ngontrol akses menyang meh kabeh. Dheweke duwe maca Bluetooth jarak jauh sing dibangun lan bisa dipasang ing wilayah sing aman, adoh saka cuaca lan vandal, utawa ora katon kanggo instalasi arsitèktur lan historis sing sensitif. Malah ana pamaca kontrol akses tenaga surya. Yen sampeyan nggoleki maca Wiegand Bluetooth, iki.
View as  
 
Kontrol Akses Bluetooth Smartphone

Kontrol Akses Bluetooth Smartphone

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Kontrol Akses Bluetooth Smartphone, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Kontrol Akses Bluetooth Smartphone. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Kontrol Akses Biometrik Sidik Jari

Kontrol Akses Biometrik Sidik Jari

Sugeng rawuh kanggo tuku Kontrol Akses Biometrik Sidik Jari saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kontroler Pangenalan Pasuryan

Kontroler Pangenalan Pasuryan

Minangka pabrikan profesional, kita pengin menehi Kontroler Pangenalan Pasuryan. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Rfid Keypad Bluetooth Door Access Control Romotely Controlled By Smartphone APP

Rfid Keypad Bluetooth Door Access Control Romotely Controlled By Smartphone APP

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Rfid Keypad Bluetooth Door Access Control Romotely Controlled By Smartphone APP saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul Keypad

Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul Keypad

Minangka Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth Cerdas profesional kanthi Pabrik TuyaSmart APP Tutul Tutul, sampeyan bisa yakin tuku Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth Smart karo APP Tutul TuyaSmart saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. .

Maca liyaneKirim Enquiry
Metal IP66 125KHz RFID Card Reader Tutul Keypad Fingerprint Akses Kontrol

Metal IP66 125KHz RFID Card Reader Tutul Keypad Fingerprint Akses Kontrol

Sugeng tuku Metal IP66 125KHz RFID Proximity Card Reader Touch Keypad Fingerprint Access Control saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kontrol Akses Bluetooth kanggo Smartphone

Kontrol Akses Bluetooth kanggo Smartphone

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Kontrol Akses Bluetooth kanggo Smartphone, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Kontrol Akses Bluetooth kanggo Smartphone. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Kontrol biometrik

Kontrol biometrik

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Kontrol Biometrik, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Kontrol Biometrik. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kanggo grosir Kontrol Akses Bluetooth digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Kontrol Akses Bluetooth. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kontrol Akses Bluetooth ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.