Ngarep > Produk > UHF Long Distance Reader & Modul > UHF Integrated Reader

Produk

UHF Integrated Reader Produsen

ACM nawakake pilihan ekstensif UHF Integrated Reader. Pembaca Terpadu UHF kita minangka piranti maca lan antena kabeh-ing-siji sing ngidini sampeyan langsung ngirim lan nampa data kanthi kemampuan maca lan nulis informasi menyang tag RFID.

Kanthi fitur kayata EPC Gen 2 kanthi dhukungan anti-tabrakan, opsi WiFi kanggo nggabungake karo jaringan sing wis ana, lan kemampuan PoE kanggo ngilangi kabel ekstra lan stopkontak listrik, Pembaca RFID Terpadu kita minangka produk pilihan yen sampeyan pengin tarif maca tag RFID sing dhuwur kemampuan nulis tag ing solusi kabeh-ing-siji maca lan antena.


Pembaca RFID Integrasi nggabungake Pembaca RFID lan Antena RFID ing siji piranti lan bisa ndhukung Antena RFID eksternal tambahan. Iki minangka cara sing apik kanggo miwiti sistem RFID. Pembaca RFID minangka pemancar lan panrima frekuensi radio lan bisa maca lan nulis informasi menyang tag RFID. Pembaca terpadu kasedhiya ing macem-macem frekuensi kayata 125 KHz, 13,56 MHz, 134,2 KHz, 860-960 MHz, 900 MHz. Pembaca iki uga dikenal minangka piranti kabeh ing siji amarga kalebu antena sing dibangun.
View as  
 
USB 860~960MHz EPC GEN2 Desktop Uhf Rfid Reader Writer Akses Kontrol Pembaca

USB 860~960MHz EPC GEN2 Desktop Uhf Rfid Reader Writer Akses Kontrol Pembaca

Sugeng rawuh kanggo tuku USB 860~960MHz EPC GEN2 Desktop Uhf Rfid Reader Writer Access Control Reader saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof Vehicle Management 10m Uhf Long Range Rfid Reader

Waterproof Vehicle Management 10m Uhf Long Range Rfid Reader

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Manajemen Kendaraan Waterproof 10m Uhf Long Range Rfid Reader saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
USB Desktop 865-868Mh & 902-928Mhz Jarak Jauh Uhf Akses Kontrol Pembaca Rfid

USB Desktop 865-868Mh & 902-928Mhz Jarak Jauh Uhf Akses Kontrol Pembaca Rfid

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo USB Desktop 865-868Mh & 902-928Mhz Long Range Uhf Access Control Rfid Reader, Muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti USB Desktop 865-868Mh & 902-928Mhz Long Range Uhf Access Control Rfid Reader. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
R16 902MHZ-928MHZ Jarak Jauh UHF RFID Reader Outdoor Entry Waterproof UHF RFID Card Reader

R16 902MHZ-928MHZ Jarak Jauh UHF RFID Reader Outdoor Entry Waterproof UHF RFID Card Reader

Minangka profesional R16 902MHZ-928MHZ Long Range UHF RFID Reader Outdoor Entry Waterproof UHF RFID Card Reader, sampeyan bisa yakin kanggo tuku R16 902MHZ-928MHZ Long Range UHF RFID Reader Outdoor Entry Waterproof UHF RFID Card lan kita bakal nawakake saka pabrik kita. sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Jarak Jauh RS232 TCP IP Wiegand RS485 Antarmuka WIFI UHF RFID Reader Writer

Jarak Jauh RS232 TCP IP Wiegand RS485 Antarmuka WIFI UHF RFID Reader Writer

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Long Range RS232 TCP IP Wiegand RS485 WIFI Interface UHF RFID Reader Writer saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Jarak Jauh 902~928 MHz utawa 865~868MHz UHF RFID Reader

Jarak Jauh 902~928 MHz utawa 865~868MHz UHF RFID Reader

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Long Distance 902 ~ 928 MHz utawa 865 ~ 868MHz UHF RFID Reader. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Wiegand Outdoor UHF RFID Reader Kanggo Entri

Wiegand Outdoor UHF RFID Reader Kanggo Entri

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Wiegand Outdoor UHF RFID Reader Kanggo Entri, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Wiegand Outdoor UHF RFID Reader Kanggo Entri. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Long Distance UHR RFID Reader & Wirter Dhukungan TCP IP 860 ~ 928MHz

Long Distance UHR RFID Reader & Wirter Dhukungan TCP IP 860 ~ 928MHz

Sugeng rawuh kanggo tuku Pembaca RFID UHR Jarak Jauh & Dhukungan Wirter TCP IP 860 ~ 928MHz saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Jarak Jauh Desktop USB UHF RFID 902-928Mhz&865-868Mhz Reader&Writer

Jarak Jauh Desktop USB UHF RFID 902-928Mhz&865-868Mhz Reader&Writer

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Long Range Desktop USB UHF RFID 902-928Mhz&865-868Mhz Reader&Writer, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Long Range Desktop USB UHF RFID 902-928Mhz&865-868Mhz Reader&Writer. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir UHF Integrated Reader digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi UHF Integrated Reader. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok UHF Integrated Reader ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.