Ngarep > Produk > Aksesi & Produk Keamanan > Bel Pintu/Kamera Bel Pintu Video Interkom

Produk

Bel Pintu/Kamera Bel Pintu Video Interkom Produsen

ACM minangka produsen Door Bell / Intercom Video Doorbell Camera, pemasok Door Bell China, Pabrik Door Bell / Intercom Video Doorbell Camera ing Shenzhen China, ACM minangka mitra bisnis sing dipercaya ing industri Door Bell.

Bel lawang digunakake kanggo menehi tandha marang wong sing manggon ing omah, kantor utawa bangunan komersial saka pengunjung lan biasane dipasang ing utawa cedhak lawang menyang properti. Nalika ditekan, Lonceng Pintu biasane nyebabake swara kanggo menehi tandha supaya warga utawa manajemen bangunan ngerti pengunjung. Lonceng Pintu Listrik kasedhiya ing macem-macem jinis lan gaya kanthi macem-macem finish sing cocog karo dekorasi apa wae, kanthi lonceng ngarep sing apik banget menehi kesan pertama sing apik kanggo para panelpon.


Bel lawang minangka piranti sinyal sing biasane diselehake ing cedhak lawang menyang lawang mlebu bangunan. Nalika pengunjung menet tombol, lonceng muni ing njero bangunan, menehi tandha marang wong sing ana ing ngarsane. Senadyan bel lawang pisanan ana mekanik, diaktifake kanthi narik kabel sing disambungake menyang lonceng, bel lawang modern minangka listrik, dioperasikake kanthi tombol push. Lonceng lawang modern asring nggabungake interkom lan kamera video miniatur kanggo nambah keamanan.
View as  
 
Bel Pintu Nirkabel DB05

Bel Pintu Nirkabel DB05

Minangka pabrikan DB05 Wireless Smart Door Bell profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku DB05 Wireless Smart Door Bell saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
DB02 Wireless 12V Wired Door Bell Kanggo Sistem Kontrol Akses

DB02 Wireless 12V Wired Door Bell Kanggo Sistem Kontrol Akses

Sugeng rawuh kanggo tuku DB02 Wireless 12V Wired Door Bell Kanggo Sistem Kontrol Akses saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Bel Pintu Smart DC 12V Kabel Sistem Kontrol Akses Bel Pintu Elektronik

Bel Pintu Smart DC 12V Kabel Sistem Kontrol Akses Bel Pintu Elektronik

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake Sistem Kontrol Akses Bel Pintu Elektronik DC 12V Kabel Elektronik. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
DB04 Bel Pintu Kabel DC12V Dering Bel Pintu

DB04 Bel Pintu Kabel DC12V Dering Bel Pintu

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo DB04 Wired Doorbell DC12V Door Bell Ring, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti DB04 Wired Doorbell DC12V Door Bell Ring. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Bel Pintu Smart Kabel DB07 12V

Bel Pintu Smart Kabel DB07 12V

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi DB07 12V Wired Smart Doorbell. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Bel Pintu Cerdas Kabel 12V

Bel Pintu Cerdas Kabel 12V

Minangka pabrikan 12V Wired Smart Doorbell profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku 12V Wired Smart Doorbell saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Bel Pintu Nirkabel 12V Kanggo Sistem Kontrol Akses

Bel Pintu Nirkabel 12V Kanggo Sistem Kontrol Akses

Minangka Lonceng Pintu Kabel 12V Nirkabel profesional Kanggo Pabrik Sistem Kontrol Akses, sampeyan bisa yakin tuku Lonceng Pintu Kabel 12V Nirkabel Kanggo Sistem Kontrol Akses saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Bel Pintu Kabel DC12V Bel Pintu Ring

Bel Pintu Kabel DC12V Bel Pintu Ring

Minangka pabrikan Bel Pintu Kabel DC12V profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Bel Pintu Kabel DC12V Bel Pintu saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sistem Kontrol Akses Bel Pintu Elektronik Kabel Elektronik

Sistem Kontrol Akses Bel Pintu Elektronik Kabel Elektronik

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake Sistem Kontrol Akses Bel Pintu Elektronik Berkabel Smart. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Bel Pintu/Kamera Bel Pintu Video Interkom digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Bel Pintu/Kamera Bel Pintu Video Interkom. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Bel Pintu/Kamera Bel Pintu Video Interkom ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.