Ngarep > Produk > Tag & Stiker RFID/NFC/UHF

Produk

Tag & Stiker RFID/NFC/UHF Produsen

Tag & Stiker RFID/NFC/UHF ACM asring digunakake kanggo menehi tag persediaan utawa aset sing larang kanggo ngaktifake pelacakan RFID. Saben tag kalebu chip RFID lan antena, sing bisa dicithak utawa wis dicithak, lan mandhiri supaya bisa menehi tag RFID kanthi cepet lan efisien. Tag NFC minangka bagéan saka RFID lan beroperasi ing frekuensi 125Khz lan 13.56Mhz. Iku komunikasi antarane telpon seluler karo teknologi nirkabel & isi media. NFC singkatan saka Near Field Communication. Tag kasebut bisa nggawa data luwih akeh tinimbang kode bar, URL utawa kode QR. Dheweke luwih aman, bisa dilindhungi sandhi, lan dilacak menyang wong / akun tartamtu. Sing nggunakake tag kasebut yaiku pemilik merek, pengecer, bisnis cilik, operator telekomunikasi, game, perusahaan transportasi, museum, pemilik venue, lan panyedhiya hiburan.

Label/stiker RFID kita bisa digawe khusus lan diprogram kanggo cocog karo sistem sampeyan lan kasedhiya karo logo lan pesen sampeyan. Kanthi kemampuan kanggo nahan cuaca ruangan, lingkungan sing atos, lan dampak sing dhuwur, tag RFID kita bakal entuk manfaat paling akeh saka aplikasi sing angel. Pesenan kanggo tag kosong, wis dicithak, utawa wis dienkode kabeh kasedhiya.


Label lan stiker RFID ngidini pangguna nglacak lan menehi tag apa sing penting kanggo bisnis kanthi efektif lan cepet. Bebarengan karo pembaca RFID, stiker lan label bakal bisa nemokake lan ngatur unsur-unsur kunci ing sembarang titik bisnis pangguna. Label lan stiker iki bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi kalebu nelusuri aset tetep, nelusuri aset seluler, manajemen inventaris, pelacakan item ritel, manajemen keamanan produk, tiket, lan manajemen perpustakaan. Aplikasi liyane kanggo produk kasebut ana gandhengane karo industri umbah-umbah, industri kendharaan, kontrol akses lan manajemen rantai pasokan.
View as  
 
Tag Mobil RFID Pasif Anti Metal UHF RFID Lisensi Tag

Tag Mobil RFID Pasif Anti Metal UHF RFID Lisensi Tag

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo tag mobil rfid pasif anti tag lisensi uhf rfid logam, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti tag mobil rfid pasif anti tag lisensi uhf rfid logam. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Long Range Pasif UHF 860-960MHz Rfid Ban Tag

Long Range Pasif UHF 860-960MHz Rfid Ban Tag

Sugeng rawuh kanggo tuku tag ban rfid pasif jarak jauh uhf 860-960mhz saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
ALIEN Higgs-3 UHF RFID Tag Ban Spring Pasif kanggo Manajemen Pelacakan Ban

ALIEN Higgs-3 UHF RFID Tag Ban Spring Pasif kanggo Manajemen Pelacakan Ban

Minangka tag spring pasif alien higgs-3 uhf rfid pasif kanggo pabrik manajemen pelacakan ban, sampeyan bisa yakin tuku tag spring pasif alien higgs-3 uhf rfid kanggo manajemen pelacakan ban saka pabrik kita lan kita bakal menehi sing paling apik sawise -layanan sale lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tag Cincin Anti-palsu Jarak Jauh Anti-maling Label RFID Keamanan Tag Perhiasan UHF RFID

Tag Cincin Anti-palsu Jarak Jauh Anti-maling Label RFID Keamanan Tag Perhiasan UHF RFID

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku tag dering anti-palsu label rfid anti-nyolong jangka panjang keamanan tag perhiasan uhf rfid saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Impinj M4QT Long Distance RFID Car Tags UHF RFID Tags License Plate

Impinj M4QT Long Distance RFID Car Tags UHF RFID Tags License Plate

Sugeng rawuh kanggo tuku tag mobil rfid jarak jauh impinj m4qt uhf rfid tag plat lisensi saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
860-960mhz UHF Putih Fabriclinen Nilon RFID Laundry Tag kanggo Manajemen Busana Cuci lan Pangeringan

860-960mhz UHF Putih Fabriclinen Nilon RFID Laundry Tag kanggo Manajemen Busana Cuci lan Pangeringan

Minangka tag umbah-umbah 860-960mhz uhf putih fabriclinen rfid rfid kanggo manajemen sandhangan lan manufaktur pangatusan, sampeyan bisa yakin tuku 860-960mhz uhf putih fabriclinennylon rfid tag laundry kanggo manajemen sandhangan ngumbah lan pangatusan saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
125KHz TK4100 RFID Pigeon Tag Cilik RFID Pigeon Foot Rings

125KHz TK4100 RFID Pigeon Tag Cilik RFID Pigeon Foot Rings

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo pasif 125khz tk4100 rfid pigeon tag rfid pigeon foot rings, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti 125khz tk4100 rfid pigeon tag rfid pigeon foot rings. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
LF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen Sampah

LF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen Sampah

Sugeng rawuh kanggo tuku LF / HF / UHF ABS rfid screw worm tag rfid bin tag kanggo manajemen sampah saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
UHF Rugged RFID Tags kanggo Bin lan Wadhah nelusuri

UHF Rugged RFID Tags kanggo Bin lan Wadhah nelusuri

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku tag rfid uhf kasar kanggo pelacakan tong sampah lan wadhah saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Tag & Stiker RFID/NFC/UHF digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Tag & Stiker RFID/NFC/UHF. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Tag & Stiker RFID/NFC/UHF ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.