Produk

Tag UHF Produsen

ACM minangka produsen lan pemasok tag UHF, pabrik tag RFID UHF Industri ing shenzhen china, ACM minangka mitra bisnis sing bisa dipercaya ing tag UHF.

Tag RFID UHF digunakake akeh kanggo Manajemen Rantai Pasokan Barang, Manajemen Logitika, Manajemen Pustaka, Sertifikat Produk, Transportasi Umum, Manajemen Akses Tiket Acara, Identitas Game, ngunjungi klub, pariwara, lotre, kabijakan asuransi toko utawa toko, pasar super, perawatan medis , bank, sekolah. lsp


Tag RFID UHF sing bisa disesuaikan kasedhiya ing macem-macem ukuran, desain, frekuensi, sirkuit terpadu, lan faktor wujud. Nawakake kinerja sing unggul lan dipercaya, tag RFID UHF sing bisa disesuaikan cocok kanggo macem-macem lingkungan lan aplikasi kalebu nanging ora winates kanggo manajemen persediaan, manajemen rantai pasokan, pelacakan level item, pencegahan maling, pelacakan aset, lan manajemen perpustakaan.
View as  
 
Tag Mobil RFID Pasif Anti Metal UHF RFID Lisensi Tag

Tag Mobil RFID Pasif Anti Metal UHF RFID Lisensi Tag

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo tag mobil rfid pasif anti tag lisensi uhf rfid logam, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti tag mobil rfid pasif anti tag lisensi uhf rfid logam. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Long Range Pasif UHF 860-960MHz Rfid Ban Tag

Long Range Pasif UHF 860-960MHz Rfid Ban Tag

Sugeng rawuh kanggo tuku tag ban rfid pasif jarak jauh uhf 860-960mhz saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
ALIEN Higgs-3 UHF RFID Tag Ban Spring Pasif kanggo Manajemen Pelacakan Ban

ALIEN Higgs-3 UHF RFID Tag Ban Spring Pasif kanggo Manajemen Pelacakan Ban

Minangka tag spring pasif alien higgs-3 uhf rfid pasif kanggo pabrik manajemen pelacakan ban, sampeyan bisa yakin tuku tag spring pasif alien higgs-3 uhf rfid kanggo manajemen pelacakan ban saka pabrik kita lan kita bakal menehi sing paling apik sawise -layanan sale lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tag Cincin Anti-palsu Jarak Jauh Anti-maling Label RFID Keamanan Tag Perhiasan UHF RFID

Tag Cincin Anti-palsu Jarak Jauh Anti-maling Label RFID Keamanan Tag Perhiasan UHF RFID

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku tag dering anti-palsu label rfid anti-nyolong jangka panjang keamanan tag perhiasan uhf rfid saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Impinj M4QT Long Distance RFID Car Tags UHF RFID Tags License Plate

Impinj M4QT Long Distance RFID Car Tags UHF RFID Tags License Plate

Sugeng rawuh kanggo tuku tag mobil rfid jarak jauh impinj m4qt uhf rfid tag plat lisensi saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
860-960mhz UHF Putih Fabriclinen Nilon RFID Laundry Tag kanggo Manajemen Busana Cuci lan Pangeringan

860-960mhz UHF Putih Fabriclinen Nilon RFID Laundry Tag kanggo Manajemen Busana Cuci lan Pangeringan

Minangka tag umbah-umbah 860-960mhz uhf putih fabriclinen rfid rfid kanggo manajemen sandhangan lan manufaktur pangatusan, sampeyan bisa yakin tuku 860-960mhz uhf putih fabriclinennylon rfid tag laundry kanggo manajemen sandhangan ngumbah lan pangatusan saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
125KHz TK4100 RFID Pigeon Tag Cilik RFID Pigeon Foot Rings

125KHz TK4100 RFID Pigeon Tag Cilik RFID Pigeon Foot Rings

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo pasif 125khz tk4100 rfid pigeon tag rfid pigeon foot rings, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti 125khz tk4100 rfid pigeon tag rfid pigeon foot rings. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
LF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen Sampah

LF / HF / UHF ABS Rfid Screw Worm Tag Rfid Bin Tag kanggo Manajemen Sampah

Sugeng rawuh kanggo tuku LF / HF / UHF ABS rfid screw worm tag rfid bin tag kanggo manajemen sampah saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
UHF Rugged RFID Tags kanggo Bin lan Wadhah nelusuri

UHF Rugged RFID Tags kanggo Bin lan Wadhah nelusuri

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku tag rfid uhf kasar kanggo pelacakan tong sampah lan wadhah saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Tag UHF digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Tag UHF. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Tag UHF ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.