Ngarep > Produk > UHF Long Distance Reader & Modul > Handheld Reader Writer

Produk

Handheld Reader Writer Produsen

Pembaca Genggam RFID saka ACM nawakake konsistensi ing kinerja dhuwur uga fungsi sing dibutuhake kanggo miwiti sistem RFID sing sukses. Pembaca RFID minangka pemancar lan panrima frekuensi radio sing bisa maca lan nulis informasi menyang tag RFID. Pembaca RFID uga bisa tetep utawa portabel.


ACM RFID nyedhiyakake koleksi RFID Handheld Reader Writer kanthi protokol sing beda-beda sing dirancang kanggo para pekerja seluler utawa lingkungan sing maca tetep ora cocog. Penulis Pembaca Genggam RFID kasedhiya ing macem-macem frekuensi kanggo digunakake ing Amerika Utara, Eropa, Jepang, Korea lan ing papan liya. Umume pembaca genggam duwe sertifikasi FCC/CE lan ndhukung macem-macem protokol kayata ISO 15693, ISO 14443 A/B, standar ISO/IEC 7816-1/2/3, 11784/85 FDX-B lan ID64, ISO 18000-6C , EPC Class1 Gen 2, IEEE 802.11b/g/n. Writer Reader Handheld RFID iki duwe pilihan kanggo kertu SD sing bisa ngatur kapasitas panyimpenan. Sawetara maca iki nggunakake 64bit Manchester coding lan nawakake macem-macem antarmuka komunikasi kaya USB lan Bluetooth kanggo transfer data. Standar komunikasi sing beda kayata WCDMA (HSUPA)/EDGE/GSM/GPRS digabungake ing pamaca kasebut. Pembaca jinis iki duwe standar proteksi IP54 lan IP64 sing bisa tahan lingkungan sing atos lan uga dilindhungi saka bledug lan karat.
View as  
 
<>
Kanggo grosir Handheld Reader Writer digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Handheld Reader Writer. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Handheld Reader Writer ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.