Ngarep > Babagan awake dhewe >Layanan sawise-sales

Layanan sawise-sales

1, Sembarang inquires bakal mangsuli ing 24 jam

2, Produsen lan supplier profesional, Sugeng rawuh ing situs web lan pabrik kita

3, OEM / ODM kasedhiya

4, kualitas dhuwur, fashin desing, rega cukup & competitive, leadtime cepet

5, layanan sawise-sale:

1) Kabeh produk bakal wis strictly kualitas dicenthang ing house sadurunge packing

2) Kabeh produk bakal dikemas kanthi apik sadurunge dikirim

3) Kabeh produk kita duwe garansi 2-3 taun yen karusakan ora disebabake manungsa

6, Pangiriman luwih cepet: Kira-kira 1 ~ 5 dina kanggo pesenan sampel, 7 ~ 30 dina kanggo pesenan akeh

7, Pembayaran: Sampeyan bisa mbayar pesenan liwat: T/T, Western Union, Paypal, etc.

8, Shipping: Kita duwe kerjasama kuwat karo DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, Forwarder dening SEA lan Miturut AIR, Sampeyan uga bisa milih shippingforwarder dhewe.

jaminan kualitas:

Layanan garansi bakal diajeni yen karusakan ora disebabake dening manungsa, ACM Goldbridge nyedhiyakake garansi 2 taun kanggo produk sing relatif.

Kosok baline, ACM Goldbridge bakal ngisi ekstra yen ndandani.

Informasi liyane, bukak pusat layanan kita.

FAQ

P: 1. Kepiye carane bisa pesen?

A: Mangga dhaptar syarat kanggo kita liwat Email. Banjur kita bakal ngirim tawaran kanggo sampeyan ing wektu paling awal, sawise konfirmasi pesenan, kita bakal ngatur produksi ASAP.


Q: 2. Apa babagan pambayaran lan kiriman?

A: Jaminan Perdagangan lan T/T, Paypal, Western Union.

Klien bisa milih dening segara, online utawa express (DHL, FedEx, TNT UPS etc.)


Q: 3. Kepiye carane njaluk sampel kanggo mriksa kualitas sampeyan?

A: Kita bisa nyedhiyani sampel gratis kanggo sampeyan, lan biaya pengiriman sing dibayar dening sampeyan.


P:4. Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk conto?

A: Iku gumantung ing jumlah. Biasane 3-7 dina kanggo 5000pcs lan 7-15 dina kanggo 100.000pcs


P:5. Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

A: Meh kabeh produk sampeyan disesuaikan, kalebu materi, ukuran, kekandelan lan percetakan. pesenan OEM banget sambutan.


P: 6. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?

Kita minangka salah sawijining produsen kertu RFID / NFCtags / keybod RFID / gelang RFID paling gedhe ing China luwih saka 20 taun.