Produk

Kartu PVC Kab Produsen

Kertu PVC bisa dicithak minangka desain sing disesuaikan, materi kasebut bisa dadi bahan PET sing ramah lingkungan, lsp. Kertu kasebut digunakake kanggo Bank, Sekolah, Pemerintah, Perusahaan, Supermarket, Bioskop, Game, Hadiah, Hotel, Peralatan Omah, Leisure, Panganan lan Minuman, Kecantikan, Parkir, Kontrol akses, Pangopènan mobil, Toko Buku, Bar Kopi, pariwisata , Klub, lan industri liyane


We PVC Card duwe pengalaman sing nyukupi luwih saka 20 taun ing industri produksi lan manufaktur Cards. Kita nggunakake bahan mentah sing paling apik kanggo entuk Kertu Smart Blank sing nampilake finishing lan daya tahan sing sampurna sajrone pirang-pirang taun panggunaan kasar.


PVC Card stands for polyvinyl chloride, bahan plastik murah sing digawe saka kertu ID standar. Iki minangka materi kertu ID sing ditampa kanggo umume kabutuhan percetakan
View as  
 
Full Color Printing Design Pvc Card Printer

Full Color Printing Design Pvc Card Printer

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake Printer Kartu Pvc Desain Pencetakan Warna Lengkap. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof Logo Design PVC Card Printed kertu plastik

Waterproof Logo Design PVC Card Printed kertu plastik

Minangka pabrikan Kartu Plastik Cetak Kartu PVC Waterproof profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kartu Plastik Cetak Kartu PVC Waterproof saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
100pcs CR80 Blank Pvc Card Plastik Pvc Card kanggo Printer Canon

100pcs CR80 Blank Pvc Card Plastik Pvc Card kanggo Printer Canon

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo 100pcs CR80 Blank Pvc Card Plastik Pvc Card kanggo Canon Printer, Mugi sampeyan bisa luwih ngerti 100pcs CR80 Blank Pvc Card Plastik Pvc Card kanggo Canon Printer. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
CR80 Plastic White Id Business Blank Card Printable Membership Card

CR80 Plastic White Id Business Blank Card Printable Membership Card

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku CR80 Plastic White Id Business Blank Card Printable Membership Card saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Plastik Kasetyan Anggota Pvc Combo Card Kanthi Barcode Key Tag

Plastik Kasetyan Anggota Pvc Combo Card Kanthi Barcode Key Tag

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Kartu Combo Pvc Anggota Kasetyan Plastik Kanthi Tag Kunci Barcode, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Kartu Kombo Pvc Anggota Kasetyan Plastik Kanthi Tag Kunci Barcode. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
OEM Waterproof Luggage Tag Printing PVC Bagasi Tags

OEM Waterproof Luggage Tag Printing PVC Bagasi Tags

Sugeng rawuh kanggo tuku OEM Waterproof Luggage Tag Printing PVC Luggage Tags saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Hadiah Promosi Travel Hang Tag Bagasi Bag Tag Airline Flight Crew Bagasi Tag

Hadiah Promosi Travel Hang Tag Bagasi Bag Tag Airline Flight Crew Bagasi Tag

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Tag Bagasi Gantung Travel Hang Tag Bagasi Tag Koper Penerbangan Pesawat saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Embossed Hard Printed Keanggotaan Plastik Gold Stamp Business Card

Embossed Hard Printed Keanggotaan Plastik Gold Stamp Business Card

Minangka produsen Kartu Bisnis Stempel Emas Plastik Embossed Hard Printed Keanggotaan profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kartu Bisnis Stempel Emas Plastik Keanggotaan Embossed Hard Printed saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
PVC Bagasi Tag Bagasi Tag

PVC Bagasi Tag Bagasi Tag

Minangka produsen Tag Bagasi Bagasi PVC profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Tag Bagasi Bagasi PVC saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Kartu PVC Kab digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Kartu PVC Kab. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kartu PVC Kab ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.