Ngarep > Babagan awake dhewe >Tentang Goldbridge Industrial

Tentang Goldbridge Industrial

Madeg ing taun 1999, "Goldbridge" wis nyekseni inovasi teknologi saka kertu rfid menyang tag rfid, owah-owahan sakabèhé produk pasar ing 20 taun kepungkur,

lan ndhaptar "Shenzhen Goldbridge Industrial Co., Ltd." ing taun 1999.


Saiki, Goldbridge wis berkembang dadi Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, sing khusus ing integrasi produksi, pasar lan riset.

Miwiti saka pabrik "kartu PVC" lan kertu RFID kanthi mung 66 buruh, Goldbridge wis ngrampungake transisi sukses saka industri manufaktur tradisional menyang perusahaan teknologi IOT (pengembangan teknologi RFID).


Kanthi akumulasi puluhan hak cipta piranti lunak lan sarana panemuan lan paten anyar, Goldbridge diganjar minangka "Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional", "Perusahaan Teknologi Tinggi Shenzhen", lan wis dadi perusahaan terpadu sing fokus ing riset, produksi lan pasar. Sauntara kuwi, kanthi nggunakake konsep budaya perusahaan "Military + Sekolah + Keluarga", diiringi inovasi terus-terusan.n saka businessmodel lan model marketing, plus B2B, platform B2C lan tim excellentsales, Goldbridge sadean produk ing saindhenging donya.


Liwat taun usaha, klompok klien wis ditambahi menyang macem-macem bidang, kayata transportasi limang bawana, komunikasi elektronik, budaya pariwisata, peternakan lan akuakultur, perawatan kesehatan, layanan finansial lan liya-liyane.




1. Kekuwatan Teknis

Goldbridge khusus ing desain tag RFID, pangolahan lan solusi sakabèhé.

Tim pangembangan teknologi sing berpengalaman bisa ngrancang ora mung tag LF, HF, UHF, nanging uga maca UHF, antena lan piranti lunak sing gegandhengan. Desain khusus bisa digawe miturut panyuwunan. Laboratorium RIFD dilengkapi karo analisa jaringan vektor, penganalisa spektrum, sumber sinyal, tester tag lan peralatan liyane sing gegandhengan. Kajaba iku, ana laboratorium lingkungan, sing bisa nguji suhu dhuwur lan sithik, geter, tahan bledug lan anti banyu, nyegah tiba, anti-statis lan eksperimen sing gegandhengan.

2. Kapasitas Produksi

Telung jalur produksi kanggo tag RFID: 16.000.000 pcs (output saben wulan)

Papat jalur produksi kanggo kertu pinter, kertu pvc: 40.000.000 pcs (output saben wulan)

3. Klien

Museum Istana Nasional, Perpustakaan Universitas Cambridge, The State Grid, Huawei, ZTE, Gree, Vanke, UKTelecom, Qatar Airline Company, Keamanan Sosial Brasil, Iran Bus, Samsung, Sony, Nokia, Motorola, Google, OPPO, VIVO, Gionee , Coolpad, Meizu lan liya-liyane.

4. pakurmatan

Penghargaan Perusahaan RFID Perusahaan Paling Berpengaruh lan Muncul Taunan China RFID

Penghargaan Perusahaan Tag RFID Paling Berpengaruh Tahunan Industri RFID China

China RFID Industry Taunan "Star of IOT" RFID Tag Enterprise Award

ALIBABA Top 10 Global Net-Entrepreneurs Award

Unit Asosiasi Promosi E-commerce Shenzhen

5. Sertifikasi

Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional

Perusahaan Teknologi Tinggi Shenzhen

Perusahaan Sertifikasi ISO9001-2015

ALIBABA BV Certified Enterprise

Made in China Certified Enterprise

Perusahaan Bersertifikat Sumber Global

SGS ROHS Certified Enterprise

6. Kerjasama Teknis

NXP〠ST〠Broadcom〠Infineon〠Alien〠Impinj〠Fudan

7. Kesejahteraan Umum

Goldbridge wis setya kanggo kesejahteraan umum, contone, mbangun Sekolah Harapan, nyumbang kanggo siswa, kanthi aktif mbantu pembangunan infrastruktur deso, sing dievaluasi dening kabeh sektor masyarakat.

8. Nuduhake Roh

Dipandu dening semangat sharing, saliyane kanggo fokus ing pangembangan teknologi dhewe lan marketing,  Goldbridge uga menehi kontribusi gedhe kanggo bisnis perdagangan manca cilik lan medium Enterprises nasional kanthi cepet.

9. Pasar Modal

Goldbridge plans kanggo kadhaptar ing Shenzhen Stock Exchange Papan Cilik lan Sedheng ing telung taun. Liwat pra-listing rectifying, optimalisasi alokasi sumber daya, readjusting struktur industri, nambah investasi R&D, Goldbridge bakal usaha kanggo nggedhekake pasar domestik lan manca, lan luwih apik. melayani masyarakat dan masyarakat.