Ngarep > Produk > Kontroler Akses Mandiri > Kontrol Sidik Jari

Produk

Kontrol Sidik Jari Produsen

Integrasi Teknologi Pengendali Sidik Jari Biometrik karo Kontrol Akses Kartu Smart
ACM nyedhiyakake Sistem Kontrol Sidik Jari Biometrik adhedhasar jaringan (IP) lengkap nggunakake teknologi Power over Ethernet (PoE) (nganti jarak 300m), sing bisa diukur kanthi lengkap kanggo bisnis ukuran cilik nganti medium nganti perusahaan multi-situs gedhe lan organisasi pamaréntah.

Sistem Kontrol Sidik Jari nggunakake teknologi biometrik lan otentikasi identitas 4 faktor kanggo konfirmasi identitas wong sadurunge menehi akses. Apa sampeyan mung butuh keamanan biometrik bekas driji, utawa kombinasi sidik driji lan verifikasi kertu pinter, kita bakal nggawe solusi sing cocog karo kabutuhan individu.

Sidik driji wis digunakake kanggo otentikasi sajrone ewonan taun, mula ora kaget yen dheweke dadi salah sawijining pengenal biometrik sing paling populer saiki. Bentuk kontrol akses iki wis berkembang kanthi cepet ing taun-taun pungkasan – ora mung ing lingkungan sing beresiko dhuwur, nanging saya tambah akeh ing skenario saben dina kanthi resiko sing luwih murah.


Apa Fingerprint Controller? Kanthi Fingerprint Controller, sampeyan nggunakake scanner bekas driji kanggo nggawe cithakan kanggo saben wong sing pengin diwenehi wewenang kanggo akses. Banjur nalika nampilake driji ing maca sidik jari, umpamane ing lawang, dibandhingake karo cithakan sing disimpen ing database sampeyan. Yen pertandhingan, dheweke diwenehi akses.
View as  
 
Kontrol akses kertu sidik jari mesin biometrik

Kontrol akses kertu sidik jari mesin biometrik

maca kontrol akses kertu sidik jari mesin biometrik

Maca liyaneKirim Enquiry
kunci lawang biometrik sidik driji scanner akses kontrol akses sidik

kunci lawang biometrik sidik driji scanner akses kontrol akses sidik

F15 minangka kontrol akses sidik jari TFT anyar lan sistem rawuh wektu, karo 32bit ing 400MHz CPU kacepetan dhuwur, 128M lampu kilat lan 32M memori RAM, kang fitur gaya desain Eropah lan Amérika elegan, lan strictly tindakake standar produk keamanan nasional. nggunakake akeh komponen sing diimpor, ngalami tes tuwa sing ketat, produk kasebut stabil lan dipercaya. Prodhuk wis loro TCP / IP utawa RS485 cara komunikasi kanggo ketemu macem-macem lingkungan jaringan, cocok kanggo lingkungan kantor cilik, internal lan panggonan liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kanggo grosir Kontrol Sidik Jari digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Kontrol Sidik Jari. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kontrol Sidik Jari ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.