Ngarep > Produk > UHF Long Distance Reader & Modul

Produk

UHF Long Distance Reader & Modul Produsen

ACM nawakake macem-macem UHF Long Distance Reader & Modul kanggo nyukupi panjaluk lingkungan bisnis sampeyan. UHF Long Distance Reader & Module dirancang kanggo tundhuk karo standar frekuensi global saiki lan kasedhiya karo macem-macem fitur, supaya gampang kompatibel karo akeh Tag RFID. Umume pamaca RFID malah kompatibel karo barcode, supaya sampeyan bisa nggunakake teknologi RFID lan barcode ing lingkungan sing padha.


We offer pilihan lengkap UHF Long Distance Reader & Modul sing operate ing saben jinis frekuensi iki kanggo mesthekake sampeyan duwe RFID Long Distance maca sing perlu kanggo aplikasi bisnis tartamtu.


Pembaca & Modul Jarak Jauh Gen2 UHF ACM bisa maca tag kanthi cepet saka jarak sing adoh saka 2m nganti 20m. ACM's UHF Long Distance Reader nggabungake komunikasi WCDMA (HSUPA) /EDGE/GSM/GPRS, konektivitas A-GPS lan WLAN sing terintegrasi lan uga menehi pilihan kanggo komunikasi liwat antarmuka TCP/IP, Wiegand 26/34, RS232/485 sing bisa diowahi. Kajaba iku, umume para pamaca iki nyedhiyakake macem-macem alternatif kanggo relokasi data menyang host liwat Bluetooth utawa USB sing ngidini sambungan gampang menyang piranti kaya PDA, laptop utawa telpon pinter. Sawetara kita maca nawakake 3,5 inci tampilan layar tutul definisi dhuwur lan kapasitas memori gedhe (256 MB RAM lan munggah 2 GB ROM Flash). Padha uga kasedhiya karo slot kertu SD / MMC lan slot kertu SIM kanggo komunikasi data. Pembaca portabel duwe fungsi sinkronisasi multi-maca, lan uga ngemot kepala poros kanggo nyedhiyakake tingkat maca sing paling apik tanpa preduli saka keselarasan tag lan nggawe piranti kasebut ramah pangguna (Mode Waca Kandhel kasedhiya). Reader & Modul UHF Long Distance mid-range nggunakake algoritma pangolahan sinyal digital sing mahir lan ngidini operasi maca / nulis tag kanthi cepet kanthi tingkat identifikasi sing dhuwur. Dheweke duwe macem-macem karakteristik, kalebu maca RFID, scan barcode 1D / 2D, lokasi GPS, lan operasi akuisisi gambar. Pembaca iki cocog karo protokol ISO18000-6B lan ISO18000-6C. Dheweke nawakake konsumsi daya sing sithik nggunakake sumber daya 9V DC kanthi umur baterei patang taun. Fitur tambahan sing ana ing sawetara pembaca yaiku antena polarisasi bunder sing dibangun (biasane 12dBi) kanthi rasio aksial sing luar biasa kanggo njamin kontrol zona maca sing apik. Salajengipun, kisaran daya RF yaiku 0 nganti 30 dBm sing bisa diowahi liwat piranti lunak. Iki dirancang supaya kompatibel karo sistem operasi Windows CE 5.0 utawa Windows Mobile 6.5 utawa Linux.
View as  
 
USB 860~960MHz EPC GEN2 Desktop Uhf Rfid Reader Writer Akses Kontrol Pembaca

USB 860~960MHz EPC GEN2 Desktop Uhf Rfid Reader Writer Akses Kontrol Pembaca

Sugeng rawuh kanggo tuku USB 860~960MHz EPC GEN2 Desktop Uhf Rfid Reader Writer Access Control Reader saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof Vehicle Management 10m Uhf Long Range Rfid Reader

Waterproof Vehicle Management 10m Uhf Long Range Rfid Reader

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Manajemen Kendaraan Waterproof 10m Uhf Long Range Rfid Reader saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
USB Desktop 865-868Mh & 902-928Mhz Jarak Jauh Uhf Akses Kontrol Pembaca Rfid

USB Desktop 865-868Mh & 902-928Mhz Jarak Jauh Uhf Akses Kontrol Pembaca Rfid

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo USB Desktop 865-868Mh & 902-928Mhz Long Range Uhf Access Control Rfid Reader, Muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti USB Desktop 865-868Mh & 902-928Mhz Long Range Uhf Access Control Rfid Reader. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
R16 902MHZ-928MHZ Jarak Jauh UHF RFID Reader Outdoor Entry Waterproof UHF RFID Card Reader

R16 902MHZ-928MHZ Jarak Jauh UHF RFID Reader Outdoor Entry Waterproof UHF RFID Card Reader

Minangka profesional R16 902MHZ-928MHZ Long Range UHF RFID Reader Outdoor Entry Waterproof UHF RFID Card Reader, sampeyan bisa yakin kanggo tuku R16 902MHZ-928MHZ Long Range UHF RFID Reader Outdoor Entry Waterproof UHF RFID Card lan kita bakal nawakake saka pabrik kita. sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Jarak Jauh RS232 TCP IP Wiegand RS485 Antarmuka WIFI UHF RFID Reader Writer

Jarak Jauh RS232 TCP IP Wiegand RS485 Antarmuka WIFI UHF RFID Reader Writer

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Long Range RS232 TCP IP Wiegand RS485 WIFI Interface UHF RFID Reader Writer saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Jarak Jauh 902~928 MHz utawa 865~868MHz UHF RFID Reader

Jarak Jauh 902~928 MHz utawa 865~868MHz UHF RFID Reader

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Long Distance 902 ~ 928 MHz utawa 865 ~ 868MHz UHF RFID Reader. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Wiegand Outdoor UHF RFID Reader Kanggo Entri

Wiegand Outdoor UHF RFID Reader Kanggo Entri

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Wiegand Outdoor UHF RFID Reader Kanggo Entri, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Wiegand Outdoor UHF RFID Reader Kanggo Entri. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Long Distance UHR RFID Reader & Wirter Dhukungan TCP IP 860 ~ 928MHz

Long Distance UHR RFID Reader & Wirter Dhukungan TCP IP 860 ~ 928MHz

Sugeng rawuh kanggo tuku Pembaca RFID UHR Jarak Jauh & Dhukungan Wirter TCP IP 860 ~ 928MHz saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Jarak Jauh Desktop USB UHF RFID 902-928Mhz&865-868Mhz Reader&Writer

Jarak Jauh Desktop USB UHF RFID 902-928Mhz&865-868Mhz Reader&Writer

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Long Range Desktop USB UHF RFID 902-928Mhz&865-868Mhz Reader&Writer, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Long Range Desktop USB UHF RFID 902-928Mhz&865-868Mhz Reader&Writer. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir UHF Long Distance Reader & Modul digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi UHF Long Distance Reader & Modul. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok UHF Long Distance Reader & Modul ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.