Produk

Pembaca Tag Kewan 134.2Khz Produsen

Pembaca Tag Kewan 134.2Khz dirancang kanggo identifikasi kewan lan bisa dingerteni lan wareg label Kewan kanggo standar ISO11784/85. Produk kasebut nggunakake sirkuit transmisi / nampa RF lan mikrokontroler sing dipasang, lan identifikasi elektronik sing kompatibel karo IS011784/85 ditampa, diverifikasi lan diwaca bebarengan karo algoritma dekoding sing ketat. duwe sensitivitas panrima sing dhuwur, arus operasi cilik, nggawa trep, lan kinerja biaya dhuwur. Data ditampilake ing layar LCD ing wektu nyata. Produk iki minangka pembaca Tag Hewan frekuensi rendah 134.2Khz, tampilan OLED, pangisi daya USB, kinerja produk Stabil, aman lan dipercaya. 134.2 kHz minangka frekuensi standar internasional kanggo kewan, utamane ternak lan sapi kaya sing diterangake ing ISO 11784/11785. Standar kasebut ngidini manufaktur beda nggawe tag lan maca sing bisa digunakake bebarengan supaya macem-macem produk kasedhiya. Penomoran dikoordinasi dening agensi independen (ICAR.org) kanggo mesthekake saben tag duwe kode unik.


Bahan berkualitas tinggi: Identifikasi kewan jarak adoh RFID iki digawe saka bahan plastik ABS berkualitas tinggi lan daya tahan super. Kinerja sing apik banget lan dhuwur, menehi pengalaman anyar.
Pembaca Tag Kewan 134.2Khz sing cocog kanggo manajemen peternakan, manajemen ternak sing luwih apik, lan uga bisa digunakake kanggo ngatur aset sampeyan. Nguntungake lan elegan, sensitivitas dhuwur, stabilitas, safety lan linuwih.
View as  
 
Card Smart Contactless kanggo Akses Kontrol Printable RFID Card Smart

Card Smart Contactless kanggo Akses Kontrol Printable RFID Card Smart

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Contactless Smart Card kanggo Akses Kontrol Printable Rfid Smart Card saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.Widely digunakake ing manajemen wektu rawuh, kontrol akses.Enterprise/sekolah kabeh-in -siji kertu, transportasi cerdas lan lapangan RFID liyane. Diadopsi ing kertu bisnis, medis, adat, kertu anggota dll.

Maca liyaneKirim Enquiry
PVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Akses Kontrol Kedekatan Kartu IC RFID

PVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Akses Kontrol Kedekatan Kartu IC RFID

Minangka profesional PVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Access Control Proximity RFID IC Card pabrikan, sampeyan bisa yakin kanggo tuku PVC Blank Smart Card 13.56Mh Mifare 1K Access Control Proximity RFID IC Card saka pabrik kita lan kita bakal menehi sing paling apik sawise -layanan sale lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
1.8mm Kekandelan 13.56Mhz RFID Kandel Clamshell Card

1.8mm Kekandelan 13.56Mhz RFID Kandel Clamshell Card

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo 1.8mm Kekandelan 13.56Mhz RFID Kandel Clamshell Card, Mugi sampeyan bisa luwih ngerti 1.8mm Kekandelan 13.56Mhz RFID Kandel Clamshell Card. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Kertu Kosong 13.56mhz Smart Rfid Blank kanggo Sistem Kontrol Akses

Kertu Kosong 13.56mhz Smart Rfid Blank kanggo Sistem Kontrol Akses

Welcome to tuku Rewritable 13.56mhz Smart Rfid Blank Card kanggo Sistem Kontrol Akses saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kertu PVC RFID kosong sing bisa dicetak kanthi murah, kertu NFC sing ora bisa disentuh karo chip

Kertu PVC RFID kosong sing bisa dicetak kanthi murah, kertu NFC sing ora bisa disentuh karo chip

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Kartu RFID PVC Kosong sing Bisa Dicetak NFC Card Contactless Smart Card Kanthi Chip. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
13.56MHZ NFC Blank RFID PVC Kertu Bisnis Kertas

13.56MHZ NFC Blank RFID PVC Kertu Bisnis Kertas

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 13.56MHZ NFC Blank RFID PVC Kartu Bisnis Kertas saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
13.56Mhz HF 1K Chip F08 Smart Card Contactless RFID Card

13.56Mhz HF 1K Chip F08 Smart Card Contactless RFID Card

Minangka 13.56Mhz HF 1K Chip F08 Card Contactless RFID Card profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku 13.56Mhz HF 1K Chip F08 Smart Card Contactless RFID Card saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. .

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID Smart 13.56MHZ Card Blank Putih Hotel Kamar Key Card

RFID Smart 13.56MHZ Card Blank Putih Hotel Kamar Key Card

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku RFID Smart 13.56MHZ Card Blank White Hotel Room Key Card saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID Smart 13,56 MHz Card Blank Blank Putih Hotel Key Card

RFID Smart 13,56 MHz Card Blank Blank Putih Hotel Key Card

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo RFID Smart 13,56 MHz Card Blank Blank White Hotel Key Card, Mugi sampeyan bisa luwih ngerti RFID Smart 13,56 MHz Card Blank Blank White Hotel Key Card. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Pembaca Tag Kewan 134.2Khz digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Pembaca Tag Kewan 134.2Khz. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Pembaca Tag Kewan 134.2Khz ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.