Produk

Pembaca Kode QR Produsen

QR Code Reader “QR†minangka pamaca Kode QR sing nampilake mesin maca kacepetan dhuwur paling anyar saka DENSO WAVE.
[Fungsi]
Pembaca Kode QR iki ndhukung sistem Kode QR anyar, kalebu FrameQR, sing dikembangake lan disebarake dening DENSO WAVE.

Wis pesawat sugih saka fungsi maca. Bisa maca Kode QR, Kode FrameQR lan kode JAN (pranala otomatis kanggo macem-macem situs blanja), ngirim menyang layanan SNS (Facebook, Twitter, LINE, lsp.), lan nggawe puter maneh konten AR Kode QR (digawe saka teks, URL, kontak. , lan peta).


QR stands for quick response lan informasi disimpen ing garis kaya mbingungake sing bisa diwaca dening smartphone.
Sampeyan mbokmenawa wis ndeleng kode QR. Ana ing endi wae, saka situs web, toko, kafe, pub, restoran lan titik check-in ing papan. Padha katon kaya barcode sing digawe saka pola persegi.
Kode QR menehi akses cepet menyang situs web tanpa kudu ngetik utawa ngelingi alamat situs web kasebut.
View as  
 
<>
Kanggo grosir Pembaca Kode QR digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Pembaca Kode QR. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Pembaca Kode QR ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.