Ngarep > Babagan awake dhewe >Kenapa Pilih Kita?

Kenapa Pilih Kita?

Layanan Kita

1. Warranty: 3 taun

2.Gratis Panggantos: Yen kertu ora akurat ing urutan, Goldbridge bakal nyedhiyani panggantos free.

3. On-time Delivery Guarantee: wektu tundha liwat 1 minggu, nyedhiyani 2% kertu free; tundha liwat 2 minggu, nyedhiyani 4% free kertu.

Kaluwihan kita:

1. Ngadopsi bahan mentah saka supplier kertu id warga negara, yaiku safety lan perlindungan lingkungan saka bahan PVC.

2. Anti ngeruk, luwih awet karo overlay lan nglindhungi film.

3. Mesin cetak paling apik: Printer papat warna Jerman Heidelberg, kualitas cetak sing apik banget.

FAQ

P: 1. Kepiye carane bisa pesen?

A: Mangga dhaptar syarat kanggo kita liwat Email. Banjur kita bakal ngirim tawaran kanggo sampeyan ing wektu paling awal, sawise konfirmasi pesenan, kita bakal ngatur produksi ASAP.


Q: 2. Apa babagan pambayaran lan kiriman?

A: Jaminan Perdagangan lan T/T, Paypal, Western Union.

Klien bisa milih dening segara, online utawa express (DHL, FedEx, TNT UPS etc.)


Q: 3. Kepiye carane njaluk sampel kanggo mriksa kualitas sampeyan?

A: Kita bisa nyedhiyani sampel gratis kanggo sampeyan, lan biaya pengiriman sing dibayar dening sampeyan.


P:4. Suwene aku bisa nyana kanggo njaluk conto?

A: Iku gumantung ing jumlah. Biasane 3-7 dina kanggo 5000pcs lan 7-15 dina kanggo 100.000pcs


P:5. Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

A: Meh kabeh produk sampeyan disesuaikan, kalebu materi, ukuran, ketebalan lan percetakan. pesenan OEM banget sambutan.


P: 6. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?

Kita minangka salah sawijining produsen kertu RFID / NFCtags / keybod RFID / RFID paling gedhe ing China luwih saka 20 taun.