Ngarep > Produk > Kertu RFID/NFC/Prelam Inlay > Kertu Smart LF 125Khz

Produk

Kertu Smart LF 125Khz Produsen

LF 125Khz Smart Card digunakake akeh teknologi RFID. Saben LF 125Khz Smart Card duwe nomer seiral unik. Iku solusi sing apik kanggo kontrol akses, sistem rawuh wektu kang ora mbutuhake tingkat keamanan dhuwur banget.


Kertu Pinter LF 125Khz kita kasedhiya kanthi macem-macem chip sing luar biasa lan saben chip dioptimalake supaya bisa diwaca. We offer uga kertu RFID chip combi karo loro Kripik ing siji kertu. Kombinasi sing beda-beda ing frekuensi rendah lan dhuwur bisa uga. Kertu RFID nawakake umur sing luwih dawa, kinerja listrik sing dhuwur lan daya tahan mekanik. Ditondoi dening lumahing kualitas dhuwur, kertu RFID menehi basis banget kanggo printing. Prodhuk iki trep kanggo diproses karo kabeh printer kertu umum lan maca, sing ndadekake gampang integrasi menyang aplikasi pelanggan. Pilihan kayata slot punch menehi tandha lan program kasedhiya ing panyuwunan.
View as  
 
Kertu NFC Kosong sing bisa dicithak 144 Bita NTAG 213 Kertu Memori NFC

Kertu NFC Kosong sing bisa dicithak 144 Bita NTAG 213 Kertu Memori NFC

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo kertu nfc kosong sing bisa dicithak 144 bait ntag 213 kertu memori nfc, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti kertu nfc kosong sing bisa dicithak 144 bait ntag 213 kertu memori nfc. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Prabayar Card Printer RFID Card PVC RFID HF Cards

Prabayar Card Printer RFID Card PVC RFID HF Cards

Sugeng rawuh kanggo tuku kertu printer kertu rfid prabayar pvc kertu hf rfid saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kertu Kredit Bank Embossed Kertu RFID Kosong

Kertu Kredit Bank Embossed Kertu RFID Kosong

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan kertu kredit bank embossed kertu rfid kosong. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
EM4423 Dual Frekuensi RFID Card HF + UHF Smart RFID Card

EM4423 Dual Frekuensi RFID Card HF + UHF Smart RFID Card

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku kertu rfid frekuensi dual em4423 hf + kertu rfid cerdas uhf saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kertu MIFARE Klasik 1k Rfid Klasik sing Bisa Dicetak Blank

Kertu MIFARE Klasik 1k Rfid Klasik sing Bisa Dicetak Blank

Minangka produsen kertu rfid 1k rfid klasik sing bisa ditulis maneh, sampeyan bisa yakin tuku kertu rfid 1k rfid klasik sing bisa ditulis ulang kosong sing bisa dicithak saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Printable ISO14443A Security School Student ID Card Plastik NFC Smart PVC Card

Printable ISO14443A Security School Student ID Card Plastik NFC Smart PVC Card

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo kertu id siswa sekolah keamanan iso14443a sing bisa dicetak kertu nfc kertu pvc cerdas, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti kertu id siswa sekolah keamanan iso14443a sing bisa dicithak plastik nfc kertu pvc pinter. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
ISO Standard Preprint Blank RFID Writable Mifare Klasik EV1 1k Card

ISO Standard Preprint Blank RFID Writable Mifare Klasik EV1 1k Card

Sugeng rawuh kanggo tuku Kartu ISO Standard Preprint Blank RFID Writable Mifare Classic EV1 1k saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Ukuran Kertu Kredit Tanpa Kontak ISO14443A Chip Smart Prepaid Water Meter RFID Card

Ukuran Kertu Kredit Tanpa Kontak ISO14443A Chip Smart Prepaid Water Meter RFID Card

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Ukuran Kertu Kredit Tanpa Kontak ISO14443A Chip Smart Prepaid Water Meter RFID Card. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Nampa Kertu Bisnis NFC Plastik NFC Plastik Moq Tanpa Kontak

Nampa Kertu Bisnis NFC Plastik NFC Plastik Moq Tanpa Kontak

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku kertu bisnis pvc nfc plastik cilik tanpa kontak moq cilik saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Kertu Smart LF 125Khz digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Kertu Smart LF 125Khz. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kertu Smart LF 125Khz ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.