Ngarep > Produk > Kontroler Akses Mandiri > Kontrol Akses Bluetooth > Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul Keypad

Produk

Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul Keypad
  • Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul KeypadPiranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul Keypad
  • Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul KeypadPiranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul Keypad
  • Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul KeypadPiranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul Keypad
  • Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul KeypadPiranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul Keypad
  • Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul KeypadPiranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul Keypad
  • Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul KeypadPiranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul Keypad

Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul Keypad

Minangka Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth Cerdas profesional kanthi Pabrik TuyaSmart APP Tutul Tutul, sampeyan bisa yakin tuku Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth Smart karo APP Tutul TuyaSmart saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. .

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth ACM-235 kanthi APP TuyaSmart Tutul Keypad





FAQ

Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo Aplikasi TuyaSmart Tutul Keypad

P: Apa sampeyan bisa nggawe logo kita?
A: Ya, kita nawakake layanan OEM, kita bisa nyithak miturut desain sampeyan.

Q: Apa MOQ?
A: 500 pcs. Kanggo rincian, hubungi kita.

P: Apa wektu sampel lan wektu timbal kanggo produksi massal?
A: Biasane, wektu timbal sampel yaiku 1-2 dina, Massa (5000pcs) wektu timbal produksi kira-kira 7 dina.

P: Apa istilah pembayaran?
A: Kita nampa T / T, Western Union lan Paypal. Prabayar lengkap kanggo pesenan cilik lan simpenan 30% lan imbangan 70% sadurunge dikirim kanggo jumlah gedhe.

Q: Apa cara pengiriman?
A: Miturut express (Fedex, DHL, UPS lan TNT, etc.) Miturut segara utawa udhara.



Panas Tags: Piranti Kontrol Akses Sidik Jari Bluetooth sing Cerdas karo APP TuyaSmart Tutul Tutul, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Ing Simpenan, Massal, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku, Diskon , Rega, Dhaptar Rega, Kutipan, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang dijaga, Adol Paling Anyar, Klasifikasi, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.