Produk

Kulit RFID Key Fob Produsen

Fob kunci RFID kulit minangka produk ekstensi saka kertu ISO normal, sing dirancang lan gampang digawa kanthi penampilan sing mewah lan unik. Kabeh Fob Kunci RFID Kulit bisa disesuaikan miturut syarat rinci kanggo nyetak, warna, paket, lsp. Logo fob kunci RFID Kulit bisa dadi percetakan sutra lan percetakan cap panas.


Fob kunci RFID kulit kanthi dering wesi kanggo lampiran. Kasedhiya macem-macem formulir & ukuran. Fob kunci RFID kulit minangka solusi sing apik kanggo sistem keamanan, sistem kontrol akses lan sistem rawuh wektu.
View as  
 
Keyfobs Kulit RFID TK4100 125Khz Tag Kontrol Akses RFID

Keyfobs Kulit RFID TK4100 125Khz Tag Kontrol Akses RFID

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku keyfobs kulit rfid tk4100 125khz tag kontrol akses rfid saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Keychain Keyfob Kulit RFID kanggo Kontrol Akses

Keychain Keyfob Kulit RFID kanggo Kontrol Akses

Ing ngisor iki minangka introduksi keychain keyfob kulit rfid kanggo kontrol akses, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti gantungan kunci keyfob kulit rfid kanggo kontrol akses. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Blank RFID 125khz ID Kulit Key Fobs

Blank RFID 125khz ID Kulit Key Fobs

Jeneng merek: ACM
Jeneng produk: Blank Rfid 125khz ID Fob Kunci Kulit
Frekuensi: 125khz
Bahan: Kulit
Ukuran: 39*39*5.3 MM
Printable: Kita bisa nyedhiyakake, regane beda.

Maca liyaneKirim Enquiry
Smart Keychain Tag Kulit Rfid Keyfob

Smart Keychain Tag Kulit Rfid Keyfob

Jeneng Model: ACM-KEYFOB038
Jeneng produk: Smart Keychain Tag Kulit Rfid Keyfob
Frekuensi: 125khz
Bahan: Kulit
Ukuran: 39*39*5.3 MM
Printable: Kita bisa nyedhiyakake, regane beda
Layanan percetakan: Ya, kita bisa nyedhiyakake layanan percetakan kanggo sampeyan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kulit Rfid keyfob Rfid Tags Hotel KeyFob

Kulit Rfid keyfob Rfid Tags Hotel KeyFob

Panggonan Asal: Guangdong, China (Daratan)
Jeneng produk: Kulit Rfid keyfob Tag Rfid Hotel KeyFob
Frekuensi: 125khz, 13.56mhz, 125khz maca lan panulis, UHF 868mhz, 915mhz
Pilihan warna: Abang, biru, kuning, ireng, ijo, oranye, lsp

Maca liyaneKirim Enquiry
Desain Fashion Kartun kontrol akses Rfid Key fob tag

Desain Fashion Kartun kontrol akses Rfid Key fob tag

Jeneng produk:Grosir kualitas dhuwur Desain Fashion kontrol akses kartun Rfid Key fob tag,8Frekuensi: 125khzChip:TK4100,Layanan Printing: warni utawa disesuaikan,Aplikasi: wektu rawuh, Kontrol akses, staf,/manajemen keanggotaan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Desain Kartun Kelinci sing modis Silicone RFID Keyfob

Desain Kartun Kelinci sing modis Silicone RFID Keyfob

Jeneng produk: Grosir modis Desain Kartun Kelinci Silicone RFID Keyfob, Model: ACM-KC06, Frekuensi: 125khz, Chip: TK4100, Layanan Printing: warna-warni utawa disesuaikan, Aplikasi: wektu rawuh , Kontrol akses, manajemen staf/anggota .Garansi: 2 Taun ,Packing: 100 pcs/bag, 10 bag/ karton, 1000 pcs/karton, Kanthi nomer: Default tanpa nuimber printing.

Maca liyaneKirim Enquiry
OEM Soft Silicone Karet Keychain Key Tag Rfid Animal Key Fob

OEM Soft Silicone Karet Keychain Key Tag Rfid Animal Key Fob

Jeneng produk: OEM Soft Silicone Rubber Keychain Key Tag Rfid Animal Key Fob
Model: ACM-KC03
Frekuensi: 125khz
Chip: TK4100
layanan Printing: warni utawa selaras
Aplikasi: wektu rawuh, Kontrol akses, manajemen staf / anggota.

Maca liyaneKirim Enquiry
Desain Kartun Rfid Low Frequency Keychain Tag

Desain Kartun Rfid Low Frequency Keychain Tag

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo desain kartun rfid tag keychain frekuensi dhuwur, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti desain kartun rfid tag keychain frekuensi dhuwur. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Kulit RFID Key Fob digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Kulit RFID Key Fob. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kulit RFID Key Fob ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.