Ngarep > Produk > Kontroler Akses Mandiri

Produk

Kontroler Akses Mandiri Produsen

Apa iku Controller Akses Mandiri?
Kontroler Akses Mandiri kayata Paxton's Compact utawa Switch2 cocog kanggo ngontrol akses ing siji utawa akeh lawang independen ing sawijining bangunan. Akses ditampa kanthi nggunakake kode numerik, PIN karo keypad, utawa kanthi menehi token jarak utawa magstripe. Sistem kasebut diprogram ing saben lawang.
Standalone Access Controller yaiku pamaca sing makarya kanthi mandiri saka PC. Dheweke nggawe keputusan tanpa mbutuhake panggunaan pc ing mode wektu nyata. IBC nggawe pembaca Stand Alone kanggo digunakake ing Kontrol Akses, Wektu lan Kedatangan, lan Koleksi Data.

Kontroler Akses Mandiri. Yen mung sistem kontrol akses dhewe kanggo lawang, banjur pilih Controller Akses mandiri sing prasaja minangka piranti pangolahan lan kontrol informasi kanggo sistem kontrol akses.

Standalone Access Controller minangka produk kontrol akses sing nggabungake maca kertu lan pengontrol akses. Nduwe jinis mandiri lan jinis jaringan. Dibandhingake karo sistem kontrol akses jaringan dipisahake saka maca kertu lan controller, biaya luwih murah, nanging amarga kontrol sebagian kapapar, karo tingkat keamanan rada ngisor, asring digunakake dening pangguna sing mung siji titik akses ing. perusahaan.
View as  
 
Kontrol akses tanpa kontak ttlock kontrol akses cerdas sidik jari kanthi maca kertu rfid lan keypad sandi

Kontrol akses tanpa kontak ttlock kontrol akses cerdas sidik jari kanthi maca kertu rfid lan keypad sandi

Kontrol akses tanpa kontak ttlock kontrol akses cerdas sidik jari kanthi maca kertu rfid lan keypad sandi

Maca liyaneKirim Enquiry
Sistem Kontrol Akses WiFi Layar Tutul Biometric Fingerprint Standalone Keypad

Sistem Kontrol Akses WiFi Layar Tutul Biometric Fingerprint Standalone Keypad

Produk seri iki minangka generasi anyar saka kontrol akses mandiri multi-fungsi. Iki nganggo desain mikroprosesor 32-bit inti ARM anyar, sing kuat, stabil, lan dipercaya. Isine mode maca lan mode kontrol akses mandiri, lsp. Iki digunakake ing macem-macem kesempatan, kayata kantor, komunitas omah, vila, bank, lan penjara, lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
pinter akses kertu WIFI controller

pinter akses kertu WIFI controller

Piranti kasebut minangka kontrol akses mandiri lan maca kertu jarak sing ndhukung jinis kertu EM & MF. Dibangun ing mikroprosesor STC, kanthi kemampuan anti-gangguan sing kuat, keamanan lan linuwih sing dhuwur, fungsi sing kuat lan operasi sing trep. Iki digunakake kanthi wiyar ing bangunan dhuwur, komunitas omah lan papan umum liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
WiFi Kanthi APP Kode Digital Kunci Keypad Sandi Door Opening Kode Kunci High Quality

WiFi Kanthi APP Kode Digital Kunci Keypad Sandi Door Opening Kode Kunci High Quality

Piranti kasebut minangka papan tombol kontrol akses WIFI lan maca kertu jarak, sing ndhukung jinis kertu EM, minangka salah sawijining kontrol akses mandiri sing paling maju. Iki nganggo desain unik, mikroprosesor Atmel USA sing dibangun, kanthi kemampuan anti-interferensi sing kuat, keamanan lan linuwih sing dhuwur, fungsi sing kuat, lan operasi sing trep. Iki digunakake kanthi wiyar ing bangunan dhuwur, komunitas omah, lan papan umum liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
Papan tombol layar tutul rfid Kontrol Akses Pembaca

Papan tombol layar tutul rfid Kontrol Akses Pembaca

Produk sistem kontrol akses kontrol akses lawang kertu rfid layar tutul anyar kanthi WG 26

Maca liyaneKirim Enquiry
13.56mhz Layar Tutul Rfid Sistem Kontrol Akses Pintu Tunggal

13.56mhz Layar Tutul Rfid Sistem Kontrol Akses Pintu Tunggal

125khz Utawa 13.56mhz Layar Tutul Rfid Sistem Kontrol Akses Pintu Tunggal No model: SA-TS26 EM, MF

Maca liyaneKirim Enquiry
Wiegand 26 RFID Akses Kontrol

Wiegand 26 RFID Akses Kontrol

Seri produk iki minangka generasi anyar saka kontrol akses mandiri multifungsi. Iki nganggo desain mikroprosesor 32-bit inti ARM anyar, sing kuat, stabil, lan dipercaya. Iku kalebu mode maca lan mode kontrol akses dewekan etc.. Iku digunakake digunakake kanggo macem-macem kesempatan, kayata kantor, komunitas omah, Villa, bank, lan pakunjaran, etc.

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID Standalone Access Control Kanthi Layar Tutul Panel Digital Keypad

RFID Standalone Access Control Kanthi Layar Tutul Panel Digital Keypad

RFID Standalone Access Control Kanthi Layar Tutul Panel Digital Keypad

Maca liyaneKirim Enquiry
PIN & Prox Standalone Controller 12V Lan 1000 pangguna

PIN & Prox Standalone Controller 12V Lan 1000 pangguna

Apa iku Standalone Access Control Keypad Access Controller? Kanggo sistem kontrol akses mandiri, kabeh elektronik dipasang ing keypad utawa maca - ora ana komponen tambahan utawa periferal, kalebu kabel ekstra, router, sensor lan weker.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Kontroler Akses Mandiri digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Kontroler Akses Mandiri. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kontroler Akses Mandiri ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.