Produk

RFID ABS Keyfob Produsen

ACM minangka produsen lan pemasok keyfob RFID ABS, ACM minangka mitra bisnis sing bisa dipercaya ing industri RFID Keyfob. RFID ABS keyfob digunakake digunakake ing Area Kontrol Akses, Identifikasi, Door Keys, Rawuh, Parking Lot etc.


Keyfob RFID ABS dadi tambah populer kanggo Kontrol Akses amarga tag kasebut uga nyedhiyakake fungsi ganda minangka "Rantai Kunci" kanggo kunci sampeyan dhewe kayata kendaraan, omah, kantor, lan jinis liyane.
RFID ABS keyfob Bisa ditempelake karo LF (Low Frequency 125KHz) chip: TK4100,EM4200,EM4305,T5577,Hitag 1,Hitag 2,Hitag Series etc.
Bisa dipasang karo chip HF (frekuensi dhuwur 13.56MHz): FM11RF08, Klasik S50 lsp.
View as  
 
RFID Tag 13,56 MHz ACM-ABS001 Tag Akses RFID Remote Control

RFID Tag 13,56 MHz ACM-ABS001 Tag Akses RFID Remote Control

Nomer Model: ACM-ABS001
Nama Produk: RFID Tag 13.56 MHz ACM-ABS001 Tag Access RFID Remote Control
Frekuensi: 125 kHz / 13,56 MHz
Chip: TK4100 / MF1
Layanan Printing: Nmber printing utawa logo, printing ok
Aplikasi: kehadiran, kontrol akses, manajemen pribadi / anggota.

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID keyfob GYM Anggota Rumah ABS Key fob 125KHz 13.56MHz UHF Dua-Frekuensi

RFID keyfob GYM Anggota Rumah ABS Key fob 125KHz 13.56MHz UHF Dua-Frekuensi

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku rfid keyfob gym house anggota abs key fob 125khz 13.56mhz uhf frekuensi-dua saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
ABS 13.56MHz Klasik 1K 4K RFID NFC ABS Key Fob

ABS 13.56MHz Klasik 1K 4K RFID NFC ABS Key Fob

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo ABS 13.56mhz klasik 1k 4k rfid nfc abs key fob, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti ABS 13.56mhz klasik 1k 4k rfid nfc abs key fob. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
NFC F08 Chip 13,56 MHz HF RFID ABS Smart Keyfob kanggo Kontrol Akses

NFC F08 Chip 13,56 MHz HF RFID ABS Smart Keyfob kanggo Kontrol Akses

Sugeng tuku chip nfc f08 13.56 mhz hf rfid abs keyfob pinter kanggo kontrol akses saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
125khz EM4200 13.56mhz 1K ABS Waterproof RFID Keyfob Kanggo Kontrol Akses

125khz EM4200 13.56mhz 1K ABS Waterproof RFID Keyfob Kanggo Kontrol Akses

Minangka profesional 125khz em4200 13.56mhz 1k abs anti banyu rfid keyfob kanggo produksi kontrol akses, sampeyan bisa yakin kanggo tuku 125khz em4200 13.56mhz 1k abs anti banyu rfid keyfob kanggo kontrol akses saka pabrik lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik. pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID ISO14443A 13.56MHZ Tag HF Tahan Air Akses Kontrol Gantungan Kunci

RFID ISO14443A 13.56MHZ Tag HF Tahan Air Akses Kontrol Gantungan Kunci

Sugeng rawuh kanggo tuku rfid iso14443a 13.56mhz tag hf anti banyu gantungan kunci kontrol akses saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
ABS014 RFI Keyfob kanggo Sistem Kontrol Akses

ABS014 RFI Keyfob kanggo Sistem Kontrol Akses

Ing ngisor iki introduksi kanggo ABS014 rfi keyfob kanggo sistem kontrol akses, Mugi sampeyan bisa luwih ngerti ABS014 rfi keyfob kanggo sistem kontrol akses. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
ABS012 125KHz 13.56MHz ABS RFID Keyfobs

ABS012 125KHz 13.56MHz ABS RFID Keyfobs

Welcome to tuku ABS012 125KHz 13.56MHz ABS RFID keyfobs saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
ABS011 125KHz 13.56MHz Silk Screen Logo Printing RFID Tag Kunci RFID Fob Kunci

ABS011 125KHz 13.56MHz Silk Screen Logo Printing RFID Tag Kunci RFID Fob Kunci

Minangka Pabrik profesional, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan ABS011 125KHz 13.56MHz printing logo layar sutra RFID tag tombol RFID fob tombol. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir RFID ABS Keyfob digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi RFID ABS Keyfob. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok RFID ABS Keyfob ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.