Produk

Pembaca Strip Magnetik Produsen

Apa iku Pembaca Kartu Belang Magnetik?
Pembaca belang magnetik (uga diarani "pembaca magstripe" ) yaiku piranti hardware sing "maca" informasi sing duwe Pembaca Kartu Belang Magnetik sing dikode ing belang magnet ing mburi kertu plastik. belang bisa uga kalebu informasi kaya hak istimewa akses, nomer akun, utawa rincian pemegang kertu liyane. Pembaca belang magnet kompatibel karo umume program piranti lunak ID.

Pembaca belang magnetik maca data sing disimpen ing garis magnetik koersivitas dhuwur (†HiCo†) utawa garis magnetik koersivitas rendah (†LoCoâ€):

Coercivity Dhuwur – Dienkode ing 2750 Oersted, garis HiCo umume ireng lan nyimpen informasi kanthi basis sing luwih aman tinimbang maca strip magnetik coercivity rendah, amarga tingkat energi magnet sing luwih dhuwur sing dibutuhake kanggo ngodhe. Amarga informasi luwih angel dibusak ing kertu HiCo, paling umum ing aplikasi sing kertu asring diusap lan mbutuhake umur dawa kaya kontrol akses, wektu lan rawuh, transaksi kertu debit lan kredit, lan lisensi driver.
Low Coercivity – LoCo stripes dienkode ing 300 Oersted lan umume coklat ing werna. Jinis-jinis kertu nyimpen informasi kurang aman saka dhuwur-coercivity loreng magnetik. Data sing disimpen ing kertu loreng magnetik LoCo luwih gampang dibusak. Kertu belang magnet LoCo biasane digunakake ing kasus nalika data kasebut kerep diganti, kayata pass transit, kertu hadiah, lan kertu kunci kamar hotel.
View as  
 
USB RS232 Interface Magnetik Card Reader Magnetik Stripe Card Reader

USB RS232 Interface Magnetik Card Reader Magnetik Stripe Card Reader

Minangka profesional USB RS232 Interface Card Reader Magnetik Card Reader Magnetic Stripe Card Reader, sampeyan bisa yakin kanggo tuku USB RS232 Interface Magnetic Card Reader Magnetic Card Reader saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
USB Magnetik Card Reader 123 Track Magnetik Stripe Card Reader

USB Magnetik Card Reader 123 Track Magnetik Stripe Card Reader

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo USB Magnetic Credit Card Reader 123 Track Magnetic Stripe Card Reader, Mugi sampeyan bisa luwih ngerti USB Magnetic Credit Card Reader 123 Track Magnetic Stripe Card Reader. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Reader Card Plastik PVC Reader Card Magnetik Card Reader Stripe Magnetik

Reader Card Plastik PVC Reader Card Magnetik Card Reader Stripe Magnetik

Welcome to tuku PVC Plastik Card Reader Magnetic Card Reader Magnetic Stripe Card Reader saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID Reader Magnetic Stripe RFID Card Reader NFC Reader karo Indikator LED

RFID Reader Magnetic Stripe RFID Card Reader NFC Reader karo Indikator LED

Sugeng tuku RFID Reader Magnetic Stripe RFID Card Reader NFC Reader kanthi Jendhela Dhukungan Indikator LED saka kita. Saben panjalukan saka pelanggan dijawab ing jam 24. Slot kertu Swiping minangka simulasi keyboard USB, nggunakake driver keyboard USB dilengkapi karo sistem, supaya sampeyan bisa nggunakake keyboard kanggo input karakter, sampeyan bisa entuk data kertu. slot kertu, kayata Notepad, tembung, etc.

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID Card Reader Magnetic Stripe RFID Reader NFC Reader karo Indikator LED

RFID Card Reader Magnetic Stripe RFID Reader NFC Reader karo Indikator LED

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Reader Card RFID Magnetic Stripe RFID Reader NFC Reader kanthi Indikator LED. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. slot kertu Ngusap iku simulasi saka keyboard USB, nggunakake driver keyboard USB nerangake karo sistem, anggere ngendi sampeyan bisa nggunakake keyboard kanggo input karakter menyang, sampeyan bisa entuk data kertu kanthi slot kertu, kayata Notepad, tembung, lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
Reader Card Stripe Magnetik Kanthi RS232 USB

Reader Card Stripe Magnetik Kanthi RS232 USB

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Reader Card Magnetic Stripe Kanthi USB RS232, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Reader Card Magnetic Stripe Kanthi USB RS232. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Portable USB Plug lan Play Antarmuka USB 1/2/3 Trek Reader Card Stripe Magnetik

Portable USB Plug lan Play Antarmuka USB 1/2/3 Trek Reader Card Stripe Magnetik

Sugeng rawuh kanggo tuku Portable USB Plug and Play USB Interface 1/2/3 Tracks Magnetic Stripe Card Reader saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mini Track 123 Magnetik Stripe Readerwriter karo Software

Mini Track 123 Magnetik Stripe Readerwriter karo Software

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Mini Track 123 Magnetic Stripe Readerwriter karo Piranti Lunak saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Reader Card Stripe Magnetik karo 123 Track USB RS232 Interface

Reader Card Stripe Magnetik karo 123 Track USB RS232 Interface

Minangka Pembaca Kartu Belang Magnetik profesional kanthi manufaktur Antarmuka 123 Track USB RS232, sampeyan bisa yakin tuku Pembaca Kartu Belang Magnetik kanthi Antarmuka 123 Track USB RS232 saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Pembaca Strip Magnetik digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Pembaca Strip Magnetik. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Pembaca Strip Magnetik ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.