Ngarep > Produk > Gelang & Gelang RFID > Gelang Elastis

Produk

Gelang Elastis Produsen

Acara Gelang Elastis minangka solusi manajemen acara keamanan sing paling dhuwur ing pirang-pirang dina. Bahan elastis nggawe gelang bangkekan nyaman kanggo nyandhang. Kombinasi materi, grafis khusus, penutupan geser siji-sijine plastik kanthi kekuatan dhuwur lan slider RFID terintegrasi ngasilake pita pergelangan tangan sing aman, ora bisa ditransfer lan angel dipalsukan.


ACM minangka produsen lan panyedhiya Wristband Elastis, ACM minangka mitra bisnis sing bisa dipercaya ing industri Wristband. Iki jenis RFID Woven Wristbands digunakake digunakake ing karcis Elektronik, kegiatan Outdoor, Pameran, acara Olahraga etc.

ACM minangka produsen Elastic Wristband sing nawakake salah sawijining pilihan hardware lan sistem RFID paling gedhe ing kabeh teknologi RFID.


Kita nggawa macem-macem hardware RFID kalebu Pembaca RFID, Tag RFID, Kertu RFID, Inlay RFID, Gelang RFID, fob tombol RFID sing nutupi macem-macem frekuensi lan nawakake Pembaca RFID khusus, Tag RFID, Kartu RFID, RFID Inlay, RFID Wristband, fob tombol RFID sing dirancang kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan saben industri.
View as  
 
Kualitas Top 125Khz/13.56mhz Nfc RFID Gelang Adjustable RFID Silicone Wristband

Kualitas Top 125Khz/13.56mhz Nfc RFID Gelang Adjustable RFID Silicone Wristband

Aplikasi Gelang Silikon RFID: Gelang slicone RFID cocog kanggo pantai, kolam renang, taman banyu, spa, gim, klub olahraga lan aplikasi kontrol akses RFID liyane sing mbutuhake gelang nfc anti banyu.

Maca liyaneKirim Enquiry
gelang silikon sing bisa diatur RFID gelang silikon GYM gelang karo penutupan

gelang silikon sing bisa diatur RFID gelang silikon GYM gelang karo penutupan

Gelang silikon RFID (gelang acara rfid, gelang awet rfid) nyaman lan awet, sing dilengkapi slider kanggo kemampuan siji-ukuran-cocok-kabeh, daur ulang digunakake. Digunakake akeh ing gimnasium, pantai, segara, pesta, konferensi, lsp. Gelang slicone RFID kita cocog kanggo kontrol akses, manajemen acara, pembayaran tanpa awis, lan program pemasaran media sosial.

Maca liyaneKirim Enquiry
Nfc Chip Custom Wristband Waterproof Event Nfc Rfid Silicone Wristbands

Nfc Chip Custom Wristband Waterproof Event Nfc Rfid Silicone Wristbands

Aplikasi Gelang Silikon RFID: Gelang slicone RFID cocog kanggo pantai, kolam renang, taman banyu, spa, gim, klub olahraga lan aplikasi kontrol akses RFID liyane sing mbutuhake gelang nfc anti banyu.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kanggo grosir Gelang Elastis digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Gelang Elastis. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Gelang Elastis ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.