Ngarep > Produk > Kontroler Akses Mandiri > Kontrol Akses Telpon Smart

Produk

Kontrol Akses Telpon Smart Produsen

Smart Phone Access Controller, Streamline kontrol akses seluler kanggo karyawan kanthi masang kabeh kapercayan sing dibutuhake ing telpon. Pengontrol Akses Telpon Smart ACM ora mbutuhake kertu kunci utawa periferal liyane supaya bisa digunakake kanthi lancar.


Saiki smartphone sampeyan minangka kunci akses sampeyan. Sampeyan ora perlu nggawa kredensial kertu. Smart Phone Access Controller kalebu Aplikasi sing nyambungake smartphone menyang sing maca nggunakake Bluetooth. Kredensial seluler iki minangka cara paling anyar kanggo ngontrol akses lawang sampeyan.


ACM menehi solusi prasaja sing mbutuhake mbukak app ing smartphone nalika sistem ACM bakal nyambung menyang maca sanajan telpon dikunci. Loro sistem kasebut nggunakake kredensial virtual sing ditambahake menyang smartphone. Dheweke nyedhiyakake registrasi lan manajemen kredensial virtual sing gampang.
View as  
 
Modul Kontrol Akses WIFI

Modul Kontrol Akses WIFI

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Modul Kontrol Akses WIFI, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Modul Kontrol Akses WIFI. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Sistem Kontrol Akses nganggo APLIKASI Seluler

Sistem Kontrol Akses nganggo APLIKASI Seluler

Minangka Sistem Kontrol Akses profesional kanthi pabrikan APP Seluler, sampeyan bisa yakin tuku Sistem Kontrol Akses karo APP Seluler saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sistem Kontrol Akses WIFI kanthi APLIKASI Seluler

Sistem Kontrol Akses WIFI kanthi APLIKASI Seluler

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Sistem Kontrol Akses WIFI kanthi APP Seluler, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Sistem Kontrol Akses WIFI nganggo APP Seluler. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Wifi Fingerprint Reader kanggo win10 TF1

Wifi Fingerprint Reader kanggo win10 TF1

Sugeng rawuh kanggo tuku Wifi Fingerprint Reader kanggo win10 TF1 saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kit Kontrol Akses kertu RFID ora ana tutul

Kit Kontrol Akses kertu RFID ora ana tutul

TTlock mobile APP kertu RFID kit Akses Kontrol ora tutul

Maca liyaneKirim Enquiry
TTlock mobile APP kertu RFID kit Akses Kontrol ora tutul

TTlock mobile APP kertu RFID kit Akses Kontrol ora tutul

TTlock mobile APP kertu RFID kit Akses Kontrol ora tutul

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof Akses Kontrol Keamanan Entry Door Reader RFID 125Khz EM Card

Waterproof Akses Kontrol Keamanan Entry Door Reader RFID 125Khz EM Card

Minangka profesional Waterproof Access Control Security Entry Door Reader RFID 125Khz EM Card, sampeyan bisa yakin tuku Waterproof Access Control Security Entry Door Reader RFID 125Khz EM Card saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. .

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof Standalone Keypad Akses Kontrol

Waterproof Standalone Keypad Akses Kontrol

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kontrol Akses Keypad Standalone Waterproof saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tuya APP Smart Door Lock Biometric Fingerprint Access Control Keypad

Tuya APP Smart Door Lock Biometric Fingerprint Access Control Keypad

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Tuya APP Smart Door Lock Biometric Fingerprint Access Control Keypad. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Kontrol Akses Telpon Smart digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Kontrol Akses Telpon Smart. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kontrol Akses Telpon Smart ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.