Ngarep > Produk > Kunci EM elektromagnetik > 600LBS = 280KG EM LOCK

Produk

600LBS = 280KG EM LOCK Produsen

ACM minangka produsen lan pemasok Kunci EM 600LBS = 280KG, pabrik Kunci EM 600LBS = 280KG ing Shenzhen China, ACM minangka mitra bisnis sing dipercaya ing industri Kunci EM 600LBS = 280KG.


Kunci elektromagnetik 280kg minangka kunci elektromagnetik tahan lama sing cocog kanggo lawang siji. Iku karo indikator LED kanggo status operasi, lumahing soyo tambah salah siji vertikal utawa horisontal nawakake instalasi gampang lan fleksibel. Aksesoris hardware kalebu braket, omah, lan tutup klambi sing dibutuhake kanggo saben jinis bukaan. Kunci elektromagnetik kompatibel karo sistem kontrol akses sing ana utawa mung dikontrol liwat keypad remot utawa switch tombol. Iku karo kekiatan dhuwur lan kurang pangopènan.
View as  
 
Pintu tunggal kunci elektromagnetik 280KG-600lbs

Pintu tunggal kunci elektromagnetik 280KG-600lbs

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Sugeng rawuh kanggo tuku kunci elektromagnetik 280KG-600lbs lawang tunggal saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kunci Gerbang Elektromagnetik Pintu Tunggal 280kgs 600lbs kanggo Sistem Kontrol Akses

Kunci Gerbang Elektromagnetik Pintu Tunggal 280kgs 600lbs kanggo Sistem Kontrol Akses

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Ing ngisor iki minangka introduksi menyang Kunci Gerbang Elektromagnetik Pintu Tunggal 280kgs 600lbs kanggo Sistem Kontrol Akses, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Kunci Elektromagnetik Pintu Tunggal 600lbs kanthi Sensor Pintu Tundha Led-wektu

Kunci Elektromagnetik Pintu Tunggal 600lbs kanthi Sensor Pintu Tundha Led-wektu

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Kunci Elektromagnetik Pintu Tunggal 600lbs kanthi Sensor Pintu Tundha Led-wektu, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Maca liyaneKirim Enquiry
kunci lawang Magnetik kanggo ngarep EM Kunci omah kunci Magnetik lawang karo LED wektu tundha sensor lawang

kunci lawang Magnetik kanggo ngarep EM Kunci omah kunci Magnetik lawang karo LED wektu tundha sensor lawang

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku kunci lawang magnetik kanggo kunci lawang magnetik omah EM Lock kanthi sensor lawang wektu tundha LED saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Elektromagnetik Kunci Swing Door Electric Magnetic Lock karo tombol

Elektromagnetik Kunci Swing Door Electric Magnetic Lock karo tombol

Minangka Kunci Elektromagnetik Kunci Swing Door Electric Magnetic Lock kanthi manufaktur tombol, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kunci Elektromagnetik Swing Door Kunci Magnetik Listrik nganggo tombol saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci.

Maca liyaneKirim Enquiry
600Lbs Kunci Magnetik Pintu Tunggal untuk 12V dan 24V dengan Led dan Sensor Pintu dan Waktu Tunda Do

600Lbs Kunci Magnetik Pintu Tunggal untuk 12V dan 24V dengan Led dan Sensor Pintu dan Waktu Tunda Do

600Lbs Kunci Magnetik Pintu Tunggal untuk 12V dan 24V dengan Led dan Sensor Pintu dan Waktu Tunda Kunci Pintu

Maca liyaneKirim Enquiry
Kunci Pintu Geser Magnetik Kanthi Gunung Mortise kanggo Kontrol Pintu Keamanan

Kunci Pintu Geser Magnetik Kanthi Gunung Mortise kanggo Kontrol Pintu Keamanan

Sugeng tuku Kunci Pintu Geser Magnetik Kanthi Gunung Mortise kanggo Kontrol Pintu Keamanan saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kunci Magnetik Pintu Tunggal sing Didhelikake

Kunci Magnetik Pintu Tunggal sing Didhelikake

Minangka manufaktur Kunci Magnetik Pintu Tunggal sing Didhelikake profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kunci Magnetik Pintu Tunggal sing Didhelikake saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Anti Air Stainless Steel 12v utawa 24v Kunci Magnetik Elektronik

Anti Air Stainless Steel 12v utawa 24v Kunci Magnetik Elektronik

Welcome to tuku Waterproof Stainless Steel 12v utawa 24v Kunci Magnetik Elektronik saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kanggo grosir 600LBS = 280KG EM LOCK digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi 600LBS = 280KG EM LOCK. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok 600LBS = 280KG EM LOCK ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.