Ngarep > Produk > Aksesi & Produk Keamanan > Termometer Infra Merah Kab

Produk

Termometer Infra Merah Kab Produsen

ACM minangka produsen Termometer Inframerah, pemasok Termometer Infra Merah China, Pabrik Termometer Infra Merah ing Shenzhen China, ACM minangka mitra bisnis sing bisa dipercaya ing industri Termometer Inframerah.


Termometer infra merah yaiku termometer sing nyimpulake suhu saka bagean saka radiasi termal sing kadhangkala disebut radiasi awak ireng sing dipancarake dening obyek sing diukur. Kadhangkala disebut termometer laser amarga laser digunakake kanggo ngarahake termometer, utawa termometer non-kontak utawa bedhil suhu, kanggo njlèntrèhaké kemampuan piranti kanggo ngukur suhu saka kadohan. Kanthi mangerteni jumlah energi infra merah sing dipancarake obyek lan emisivitas, temperatur obyek bisa asring ditemtokake ing sawetara suhu sing nyata. Termometer infra merah minangka subset piranti sing dikenal minangka "termometer radiasi termal".
View as  
 
NEW Intelligent Spray sabun dispenser otomatis dipasang ing tembok dispenser pembersih tangan K9 termometer kanggo kluwarga

NEW Intelligent Spray sabun dispenser otomatis dipasang ing tembok dispenser pembersih tangan K9 termometer kanggo kluwarga

NEW Intelligent Spray sabun dispenser otomatis Wall dipasang dispenser sanitizer tangan K9 thermometer kanggo tampilan digital householdLCD karo lampu latar, maca cetha. Kanthi bebaya deteksi kesalahan optik lan bebaya optik suhu abnormal.

Maca liyaneKirim Enquiry
Dispenser Sabun Cairan Otomatis kanthi Termometer Elektronik Awak Manungsa Digital

Dispenser Sabun Cairan Otomatis kanthi Termometer Elektronik Awak Manungsa Digital

Shopping Mall Supermarket Multifungsi K9Pro Alkohol Dispenser Tembok Pengukur Suhu Dispenser Sabun Otomatis Tampilan digital LCD kanthi lampu latar, maca sing jelas. Kanthi bebaya deteksi kesalahan optik lan bebaya optik suhu abnormal. Sensor inframerah inovatif teknologi tinggi bisa kanthi aman lan cepet ngukur sajrone 500 milidetik

Maca liyaneKirim Enquiry
Termometer K3 Lanjut II kanthi bel lawang tampilan LCD Dhuwur lan sistem pangukuran suhu cerdas

Termometer K3 Lanjut II kanthi bel lawang tampilan LCD Dhuwur lan sistem pangukuran suhu cerdas

Description:The wall-mount non-kontak infrared thermometer bisa meaure suhu ing 2-4 inch kadohan saka bathuk, luwih sehat lan aman.Yen suhu liwat Nilai suhu normal,The non-kontak termometer digital bakal nampilake lampu abang lan gawe swara sing bakal ngerti yen sampeyan lagi demam, lan suhu iki bisa nuduhake wacan ing Celsius utawa Fahrenheit. Rentang pangukuran inframerah: 0℃~50℃

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kanggo grosir Termometer Infra Merah Kab digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Termometer Infra Merah Kab. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Termometer Infra Merah Kab ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.