Produk

Kontak IC Card Produsen

Kartu IC Kontak, kertu chip, utawa kertu sirkuit terpadu (ICC utawa kertu IC) minangka piranti wewenang elektronik fisik, digunakake kanggo ngontrol akses menyang sumber daya. Biasane kertu ukuran kertu kredit plastik kanthi chip sirkuit terpadu (IC). Akeh kertu pinter kalebu pola kontak logam kanggo nyambungake listrik menyang chip internal. Liyane ora kontak, lan sawetara sing loro-lorone. Kertu cerdas bisa menehi identifikasi pribadhi, otentikasi, panyimpenan data, lan pangolahan aplikasi. Aplikasi kalebu identifikasi, finansial, ponsel (SIM), transportasi umum, keamanan komputer, sekolah, lan kesehatan. Kertu cerdas bisa menehi otentikasi keamanan sing kuat kanggo mlebu tunggal (SSO) ing organisasi. Akeh negara wis masang kertu pinter ing saindhenging populasi.


Kertu IC Kontak putih kosong sampurna kanggo nggawe sistem kontrol akses sing aman banget. Kanthi chip kontak sing katon, kertu iki cocog kanggo nyetak lan ngodhe, dadi cocog kanggo tujuan ID foto.


We Contact IC Card nduweni pengalaman sing nyukupi luwih saka 20 taun ing industri produksi lan manufaktur Cards. Kita nggunakake bahan mentah sing paling apik kanggo entuk Kertu Smart Blank sing nampilake finishing lan daya tahan sing sampurna sajrone pirang-pirang taun panggunaan kasar.
View as  
 
NFC Business Smart IC Card

NFC Business Smart IC Card

Minangka pabrikan NFC Business Smart IC Card profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku NFC Business Smart IC Card saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kartu IC Kontak ISO7810 Sle4442

Kartu IC Kontak ISO7810 Sle4442

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Kartu IC Kontak ISO7810 Sle4442, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti kertu IC Kontak ISO7810 Sle4442. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kanggo grosir Kontak IC Card digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Kontak IC Card. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kontak IC Card ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.