Produk

Barrier Gate Produsen

ACM minangka produsen Barrier Gate, China Barrier Gate supplier, Pabrik Barrier Gate ing Shenzhen China, ACM minangka mitra bisnis sing bisa dipercaya ing industri Barrier Gate.


Operator Barrier Gate umume digunakake ing aplikasi komersial lan industri kayata kontrol akses menyang parkir lan garasi ing kompleks bisnis gedhe, bandara lan fasilitas umum. Unit kasebut bisa dioperasikake kanthi otomatis dening maca kertu, keypad, sistem entri telpon, utawa dikontrol kanthi manual ing stasiun penjaga utawa kios. Sampeyan bisa nyetel gapura penghalang minangka jalur siji arah, utawa kanggo lalu lintas loro-lorone. Lengan alangi kasedhiya ing macem-macem dawa saka 6 'nganti 30' dawa. Sampeyan bisa mbatesi panelusuran kanthi voltase operasional utawa sumber daya nggunakake saringan.
Sistem gerbang boom utawa barrier gate nggunakake bar kanggo mblokir lalu lintas kendaraan. Biasane pucuk lengen alangi munggah kanggo ngidini akses mlebu utawa metu. Saka bandara menyang bangunan kantor, lan parkir ramps alangi gates irit ngatur lalu lintas kendaraan. gapura alangi otomatis nawakake motor drive langsung lan omah stainless steel, kang awet & teyeng-tahan ing iklim Canadian uga lingkungan uyah-banyu tropis. Gerbang alangan parkir iki nawakake macem-macem input / output, pilihan kacepetan mbukak / nutup & mbalikke otomatis nalika alangan.
View as  
 
Sensor Barrier Infrared Beam Tunggal

Sensor Barrier Infrared Beam Tunggal

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyakake Sensor Barrier Infrared Beam Tunggal. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Infrared Beam Detector Sensor Jendela Dinding Barrier Detector IR Sensor kanggo Alarm Outdoor Pintu Otomatis

Infrared Beam Detector Sensor Jendela Dinding Barrier Detector IR Sensor kanggo Alarm Outdoor Pintu Otomatis

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Infrared Beam Detector Sensor Window Wall Barrier Detector IR Sensor kanggo Pintu Otomatis Alarm Outdoor saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Dual Beam Infrared Active Sensor Barrier Outdoor Gate Window Photoelectric Detector 24v

Dual Beam Infrared Active Sensor Barrier Outdoor Gate Window Photoelectric Detector 24v

Sugeng rawuh kanggo tuku dual beam infrared aktif sensor alangi outdoor gate window photoelectric detector 24v saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Barrier Infrared Multi-Beam

Barrier Infrared Multi-Beam

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Multi-Beam Infrared Barrier, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Multi-Beam Infrared Barrier. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kanggo grosir Barrier Gate digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Barrier Gate. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Barrier Gate ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.