Ngarep > Produk > Kunci EM elektromagnetik > 800LBS = 350KG EM LOCK

Produk

800LBS = 350KG EM LOCK Produsen

ACM minangka produsen lan pemasok Kunci EM 800LBS = 350KG, Pabrik Kunci EM 800LBS = 350KG ing Shenzhen China, ACM minangka mitra bisnis sing dipercaya ing industri Kunci EM 350KG.


800LBS = 350KG EM LOCK nyekeli gaya magnetic lock --- 800lbs holding force magnetic lock kanggo lawang kaca siji lawang, lawang kayu, lawang tahan geni, ngusapake lawang lan lawang logam ect,. Magnetisme anti-residual khusus sing dirancang nggawe otomatisasi kontrol akses luwih aman lan kunci listrik luwih awet.
Kunci magnetik 350kg iki kasedhiya saka ACM saiki minangka Kunci Pintu Elektromagnetik 5 Kabel 800LBS / 350KG Kanthi LED, Sensor Kunci lan fungsi tundha wektu.
View as  
 
Dobel Maglock Door Electric Magnetic Lock 800 lbs Kanggo Pintu Kaca Kaca Tahan Api Logam Kayu

Dobel Maglock Door Electric Magnetic Lock 800 lbs Kanggo Pintu Kaca Kaca Tahan Api Logam Kayu

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Welcome to tuku Double Maglock Door Electric Magnetic Lock 800 lbs Kanggo Kayu Logam Fireproof Kaca Pintu saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Dobel lawang 350KG Kunci elektromagnetik 800lbs

Dobel lawang 350KG Kunci elektromagnetik 800lbs

Minangka profesional Dobel lawang 350KG kunci Elektromagnetik 800lbs Pabrik, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Double lawang 350KG kunci Elektromagnetik 800lbs saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Kunci elektromagnetik kalebu armature lan kumparan perakitan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati dheweke. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pintu tunggal 350KG Kunci pintu elektromagnetik 800lbs

Pintu tunggal 350KG Kunci pintu elektromagnetik 800lbs

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Sugeng rawuh kanggo tuku lawang tunggal 350KG kunci lawang elektromagnetik 800lbs saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Layanan Pengiriman 12V / 24V Tunggal Gagal Aman Kunci Elektromagnetik Kunci Magnetik Listrik

Layanan Pengiriman 12V / 24V Tunggal Gagal Aman Kunci Elektromagnetik Kunci Magnetik Listrik

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Sugeng rawuh kanggo tuku Layanan Pengiriman 12V / 24V Single Fail Secure Door Electromagnetic Lock Electric Magnetic Lock saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mortise Mount Aluminium Alloy Sliding Glass Door Hidden Electric Magnetic Lock 350KG (800Lbs)

Mortise Mount Aluminium Alloy Sliding Glass Door Hidden Electric Magnetic Lock 350KG (800Lbs)

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Mortise Mount Aluminium Alloy Sliding Glass Door Hidden Electric Magnetic Lock 350KG (800Lbs) saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kanggo grosir 800LBS = 350KG EM LOCK digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi 800LBS = 350KG EM LOCK. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok 800LBS = 350KG EM LOCK ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.