Ngarep > Produk > Kertu RFID/NFC/Prelam Inlay

Produk

Kertu RFID/NFC/Prelam Inlay Produsen

RFID / NFC Card / Prelam Inlay digunakake kanggo macem-macem aplikasi sing trek utawa ngenali personel sing mbutuhake manajemen kontrol akses. Kripik ing kertu RFID dikenal banget dipercaya, aman, lan bisa duwe memori pangguna gedhe. Teknologi RFID minangka teknologi sing disenengi kanggo akses lawang, akses POS, akses komputer, lan jam wektu. Kertu RFID digunakake kanggo acara, konferensi, lencana ID, lan liya-liyane.

NFC minangka cara transfer data nirkabel sing ngidini smartphone, laptop, tablet, lan piranti liyane bisa nuduhake data nalika cedhak. Teknologi NFC nguwasani pembayaran tanpa kontak liwat dompet seluler kaya Apple Pay, Android Pay, uga kertu tanpa kontak.

Kertu tanpa kontak kasedhiya karo macem-macem chip sing luar biasa lan saben chip dioptimalake supaya bisa diwaca. We offer uga kertu RFID chip combi karo loro Kripik ing siji kertu. Kombinasi sing beda-beda ing frekuensi rendah lan dhuwur bisa uga. Kartu RFID / NFC / Prelam Inlay nawakake umur lengkap, kinerja listrik sing dhuwur lan daya tahan mekanik. Ditondoi dening lumahing kualitas dhuwur, kertu RFID menehi basis banget kanggo printing. Prodhuk iki trep kanggo diproses karo kabeh printer kertu umum lan maca, sing ndadekake gampang integrasi menyang aplikasi pelanggan. Pilihan kayata slot punch menehi tandha lan program kasedhiya ing panyuwunan.

View as  
 
NTAG 213 NTAG 215 NTAG 216 nfc 13.56 mhz RFID gelang silikon kanggo acara

NTAG 213 NTAG 215 NTAG 216 nfc 13.56 mhz RFID gelang silikon kanggo acara

Gelang silikon RFID (gelang acara rfid, gelang awet rfid) nyaman lan awet, sing dilengkapi slider kanggo kemampuan siji-ukuran-cocok-kabeh, daur ulang digunakake. Digunakake akeh ing gimnasium, pantai, segara, pesta, konferensi, lsp. Gelang slicone RFID kita cocog kanggo kontrol akses, manajemen acara, pembayaran tanpa awis, lan program pemasaran media sosial.

Maca liyaneKirim Enquiry
HF 13.56Mhz Disesuaikan Kode Qr Unik Gelang Pasif Nfc Gelang Kanggo Kontrol Akses OEM Gelang

HF 13.56Mhz Disesuaikan Kode Qr Unik Gelang Pasif Nfc Gelang Kanggo Kontrol Akses OEM Gelang

Gelang silikon anti banyu sing bisa diatur Gelang silikon digawe saka 100% silikon sing ramah lingkungan, asring digunakake kanggo kontrol akses, pembayaran tanpa awis, identifikasi, penggalangan dana, sabab, acara, lan kegiatan amal lan kegiatan liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
Jarak dawa frekuensi dual chip dual RFID gelang HF + UHF RFID gelang kanggo nelusuri

Jarak dawa frekuensi dual chip dual RFID gelang HF + UHF RFID gelang kanggo nelusuri

Gelang silikon anti banyu sing bisa diatur Gelang silikon digawe saka 100% silikon sing ramah lingkungan, asring digunakake kanggo kontrol akses, pembayaran tanpa awis, identifikasi, penggalangan dana, sabab, acara, lan kegiatan amal lan kegiatan liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tata letak PVC Card Inlay

Tata letak PVC Card Inlay

Model: ACM-3*8 inlay, Jeneng produk: Layout 3*8 PVC Sheet Fudan F08 Chip PVC Smart RFID Card inlay, Frekuensi: 13.56mhz, Bahan: PVC, MOQ: 500pcs, Ukuran: 310mm x 468mm, Max ukuran 520mm x420mm , A4 210mm x297 ,Aplikasi: RFID Inlay kanggo Contactless RFID Card, Chip: EM4200, TK4100, T5577, F08 etc, Layout: 3*8,2*5,4*6, 3*7, 5*5, etc Frekuensi: 125KHz / 13.56MHz / 860 ~ 960MHz, Garansi: 2 taunSampeyan bisa yakin tuku Layout PVC Card Inlay saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Card Inlay Sheet

Card Inlay Sheet

Jeneng merek: ACM , Jeneng produk: Rega pabrik Tata Letak UHF 860-960mhz 5*5 Lembar Inlay Kartu Rfid PVC, Frekuensi: UHF, Bahan: PVC, MOQ: 500pcs, Ukuran: 310mm x 468mm, Ukuran maksimal 520mm x420mm, Ukuran maksimal 520mm x420mm , Aplikasi: Inlay RFID kanggo Kertu RFID Tanpa Kontak, Chip: EM4200, TK4100, T5577, F08 etc, Tata letak: 3 * 8,2 * 5,4 * 6, 3 * 7, 5 * 5, etc, Frekuensi Operasi: 125KHz / 13.56MHz/860~960MHz, Garansi: 2 taun

Maca liyaneKirim Enquiry
A4 Layout Card RFID Inlay

A4 Layout Card RFID Inlay

Nomer Model: ACM -inlay ,Nama Produk: A4 Sheets Layout 2*5 Prelam PVC Sheet 125khz RFID TK4100 Card Inlay, Frekuensi: 125khz, Antena: Tembaga Antena, Layout: 3x7, 5x5,3x8,4x8,4x8,4x5 utawa Kustomisasi apa wae, Bahan: PVC, PVC Transparan, PET dll. mm, 0,45mm, 0,5mm utawa kekandelan adat. Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo A4 Layout Rfid Card Inlay, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID PVC Card Inlay Sheet

RFID PVC Card Inlay Sheet

Nomer Model: ACM 4*4 inlay, Jeneng Produk: pvc platic inlay 125khz Proximity Smart Pvc card Rfid Inlay, Frekuensi: 125khz, Antena: Tembaga Antena, Layout: 3x7, 5x5,3x8,4x8,4x8,4x5,4x2, utawa Kustomisasi, Bahan: PVC, PVC Transparan, PET etc.Protokol: ISO14443A, ISO15693, ISO11784/85, ISO18000-6C/EPC C1 etc.Permukaan: Glossy, Matte and Frost, Aplikasi: pembuatan kartu ,Logo: diterima ,Thickness8 mm, 0,45mm, 0,5mm utawa kekandelan adat. Welcome kanggo tuku RFID PVC Card Inlay Sheet saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID Inlay kanggo Smart Cards

RFID Inlay kanggo Smart Cards

Nomer Model: ACM 4*5 inlay, Jeneng Produk: pvc platic inlay 125khz Proximity Smart Pvc card Rfid Inlay, Frekuensi: 125khz, Antena: Tembaga Antena, Layout: 3x7, 5x5,3x8,4x8,4x8,4x5,4x2, utawa Kustomisasi, Bahan: PVC, PVC Transparan, PET etc.Protokol: ISO14443A, ISO15693, ISO11784/85, ISO18000-6C/EPC C1 etc.Permukaan: Glossy, Matte and Frost, Aplikasi: pembuatan kartu ,Logo: diterima ,Thickness8 mm, 0,45mm, 0,5mm utawa kekandelan adat. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Inlay RFID kanggo Kertu Pinter saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
125KHz Layout Inlay Sheet

125KHz Layout Inlay Sheet

Nomer model: ACM inlay 3*7, Jeneng produk: Layout 3*7 PVC Sheet Fudan F08 Chip PVC Smart RFID Card inlay, Frekuensi: 13.56mhz, Bahan: PVC, MOQ: 500pcs, Ukuran: 310mm x 468mm, Max ukuran 520mm x420mm , A4 210mm x297, Aplikasi: Inlay RFID kanggo Kertu RFID Tanpa Kontak, Chip: EM4200, TK4100, T5577, F08 etc, Tata letak: 3*8,2*5,4*6, 3*7, 5*5, etc, Operasi , Frekuensi: 125KHz / 13.56MHz / 860 ~ 960MHz, Garansi: 2 taun Sugeng rawuh kanggo tuku Lembar Inlay Layout 125KHz saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Kertu RFID/NFC/Prelam Inlay digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Kertu RFID/NFC/Prelam Inlay. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kertu RFID/NFC/Prelam Inlay ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.