Ngarep > Produk > Kontroler Akses Mandiri > Tutul Controller

Produk

Tutul Controller Produsen

Pengontrol tutul jinis fashion logam kanggo lawang mlebu siji, piranti kontrol lan input keyboard ing siji fungsi, gampang dipasang, gampang digunakake, kertu manajemen Dhukungan, Manajemen gampang, kinerja stabil, kanthi cepet ngenali pembaca jarak, kanthi syarat aplikasi perlindungan sirkuit cendhak , gangguan penjaga keamanan, kanggo ketemu macem-macem ruang kantor otomatis, perusahaan industri lan pertambangan, lembaga pemerintah, komunitas intelijen, base station telekomunikasi, lan akses umum liyane sistem kontrol tutul tutul.

Pengontrol tutul minangka piranti sing ndeteksi tekanan kontak posisi ing permukaan tampilan visual. Stylus sing dicekel tangan utawa siji utawa luwih driji minangka piranti khas sing digunakake minangka piranti penunjuk.
View as  
 
Papan tombol layar tutul rfid Kontrol Akses Pembaca

Papan tombol layar tutul rfid Kontrol Akses Pembaca

Produk sistem kontrol akses kontrol akses lawang kertu rfid layar tutul anyar kanthi WG 26

Maca liyaneKirim Enquiry
13.56mhz Layar Tutul Rfid Sistem Kontrol Akses Pintu Tunggal

13.56mhz Layar Tutul Rfid Sistem Kontrol Akses Pintu Tunggal

125khz Utawa 13.56mhz Layar Tutul Rfid Sistem Kontrol Akses Pintu Tunggal No model: SA-TS26 EM, MF

Maca liyaneKirim Enquiry
Wiegand 26 RFID Akses Kontrol

Wiegand 26 RFID Akses Kontrol

Seri produk iki minangka generasi anyar saka kontrol akses mandiri multifungsi. Iki nganggo desain mikroprosesor 32-bit inti ARM anyar, sing kuat, stabil, lan dipercaya. Iku kalebu mode maca lan mode kontrol akses dewekan etc.. Iku digunakake digunakake kanggo macem-macem kesempatan, kayata kantor, komunitas omah, Villa, bank, lan pakunjaran, etc.

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID Standalone Access Control Kanthi Layar Tutul Panel Digital Keypad

RFID Standalone Access Control Kanthi Layar Tutul Panel Digital Keypad

RFID Standalone Access Control Kanthi Layar Tutul Panel Digital Keypad

Maca liyaneKirim Enquiry
PIN & Prox Standalone Controller 12V Lan 1000 pangguna

PIN & Prox Standalone Controller 12V Lan 1000 pangguna

Apa iku Standalone Access Control Keypad Access Controller? Kanggo sistem kontrol akses mandiri, kabeh elektronik dipasang ing keypad utawa maca - ora ana komponen tambahan utawa periferal, kalebu kabel ekstra, router, sensor lan weker.

Maca liyaneKirim Enquiry
Anti banyu Tutul Layar Standalone Akses Controller

Anti banyu Tutul Layar Standalone Akses Controller

Kontroler Akses Mandhiri Layar Tutul Anti banyuTouch-Layar Kontroler akses mandiri kanthi keypad backlit; kuwat lan solidly dibangun; lack saka lumahing tombol nggilap karo nomer cahya-munggah; iki penting banget amarga ing lokasi peteng sampeyan ora bisa maca nomer sing ora padhang, uga dibangun ing WG26 karo WG34 kanggo input lan output, Short-circuit nglindhungi: nalika relay utawa weker output short circuit, iku bakal nutup output. ing 100μS. kertu Dhukungan; sandi; kertu karo sandhi; program lengkap saka keypad; Gampang kanggo nggunakake, Gampang programming; bisa uga ing sembarang cuaca; papan sirkuit rampung encapsulated ing epoxy karo kemampuan super weatherproof IP68; bisa dadi pilihan sing apik kanggo panggunaan ruangan lan njero ruangan

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kanggo grosir Tutul Controller digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Tutul Controller. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Tutul Controller ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.