Kontroler Akses Mandiri
Kunci Pintu Listrik Kab
Key Fob -Epoxy/ABS/Tag Kunci Kulit
Kertu RFID/NFC/Prelam Inlay
Kontrol Akses Jaringan

PRODUK UTAMA

Goldbridge nyedhiyakake solusi sistem kontrol akses mbukak lawang lengkap.
kayata: kontrol akses / maca kertu rfid / kunci elektromagnetik / sumber daya / switch metu / tag RFID etc.

HOT-SALE PRODUK

Kita fokus ing pabrikan lan nyedhiyakake tag RFID Komprehensif siji-mandeg & Produk Hardware Sistem Kontrol Akses.
We are Nyedhiyani layanan OEM & ODM kalebu riset lan pangembangan produk, printing LOGO, customized.etc

Tim Kita

Pabrik Kita

Babagan awake dhewe

Shenzhen Goldbridge Industrial Co.,ltdwis pengabdian kanggo pangembangan produk Hi-Technological lan cerdas lan macem-macem aspèk produk sistem keamanan sing luwih dhuwur.
Kami nyedhiyakake solusi lengkap kanggo mbukak lawang, kayata: kunci lawang listrik, maca kertu akses, pengontrol akses mandiri, sistem kontrol akses, maca RFID, kunci elektromagnetik, sumber daya, saklar metu, kertu kontrol akses, gantungan kunci RFID, bel lawang. lsp,.
Uga ing piranti lunak riset, pangembangan produk, desain, lan kegiatan dhukungan liyane.Waca liyane

#

Kirim Enquiry

Mangga ninggalake E-mail lan informasi Perusahaan,
Kita bakal seneng menehi tawaran sing paling apik, Katalog lan Sambungake Produk Anyar.
Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan perusahaan kita, pls ngunjungi www.goldbridgesz.com