Ngarep > Produk > Kunci EM elektromagnetik > 120LBS = 60KG Kunci EM

Produk

120LBS = 60KG Kunci EM Produsen

ACM minangka produsen lan pemasok Kunci EM 120LBS = 60KG, Pabrik Kunci EM 120LBS = 60KG ing Shenzhen China, ACM minangka mitra bisnis sing dipercaya ing industri Kunci EM 60KG.


Desain kunci magnetik (kunci elektromagnetik) padha karo elektromagnet. Kanthi nggunakake prinsip elektromagnetik, nalika saiki ngliwati lembaran baja silikon, kunci magnet bakal ngasilake nyedhot sing kuat, saéngga mbantu nyerep piring wesi kanthi kenceng. Malah arus cilik bakal ngasilake magnet sing gedhe, sing bisa ngontrol lawang kanthi efektif.
60kg 120lbs Kunci Magnetik Listrik 12V Kunci Pintu Elektronik Kabinet Listrik Laci Elektromagnetik Akses Kontrol Keamanan.
View as  
 
DC12V nduwèni lawang magnetik Seng 60kg 120Lbs Nyekel Force

DC12V nduwèni lawang magnetik Seng 60kg 120Lbs Nyekel Force

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku wadhah lawang magnetik DC12V Seng 60kg 120Lbs nyekeli kekuatan saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Aluminium Housing Steel Arm Residential Door Closer

Aluminium Housing Steel Arm Residential Door Closer

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo omah aluminium omah baja lengen lawang omah nyedhaki, aku ngarep-arep kanggo mbantu luwih ngerti aluminium omah lengen baja lawang omah nyedhaki. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Safety Concealed Door Closer 30-80 KG Kontrol Pintu Otomatis 080-R

Safety Concealed Door Closer 30-80 KG Kontrol Pintu Otomatis 080-R

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku lawang sing didhelikake safety nyedhaki 30-80 kg kontrol lawang otomatis 080-r saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
lawang otomatis nyedhaki Didhelikake lawang nyedhaki mesin hydraulic

lawang otomatis nyedhaki Didhelikake lawang nyedhaki mesin hydraulic

Minangka lawang profesional otomatis nyedhaki Pabrik mesin hidraulik sing didhelikake, sampeyan bisa yakin kanggo tuku lawang otomatis nyedhaki Mesin hidrolik sing cedhak lawang sing didhelikake saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Operator Pintu Otomatis Swing Sliding Gerbang Garasi Pembuka Pintu Listrik Door Closer ED100

Operator Pintu Otomatis Swing Sliding Gerbang Garasi Pembuka Pintu Listrik Door Closer ED100

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Operator Pintu Otomatis Swing Sliding Garage Gate Door Opener Electric Door Closer ED100 saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pembuka Pintu Otomatis Operator Pintu Sliding Otomatis kanggo Pintu Kaca Sliding Supermarket Kantor

Pembuka Pintu Otomatis Operator Pintu Sliding Otomatis kanggo Pintu Kaca Sliding Supermarket Kantor

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Opener Pintu Otomatis Operator Pintu Geser Otomatis kanggo Pintu Kaca Sliding Supermarket Kantor. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Closer Pintu Otomatis Hidrolik Hidrolik Sing Didhelikake Door Closer 30-80KG

Closer Pintu Otomatis Hidrolik Hidrolik Sing Didhelikake Door Closer 30-80KG

Sugeng rawuh kanggo tuku Otomatis Door Closer Hidden Hydraulic Concealed Door Closer 30-80KG saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
L Bracket kanggo Kunci Magnetik Elektronik Pintu Inward

L Bracket kanggo Kunci Magnetik Elektronik Pintu Inward

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo L Bracket kanggo Kunci Magnetik Elektronik Pintu Inward, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti L Bracket kanggo Kunci Magnetik Elektronik Pintu Inward. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Z Bracket kanggo Kunci Magnetik Elektronik

Z Bracket kanggo Kunci Magnetik Elektronik

Sugeng rawuh kanggo tuku Z Bracket kanggo Kunci Magnetik Elektronik saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir 120LBS = 60KG Kunci EM digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi 120LBS = 60KG Kunci EM. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok 120LBS = 60KG Kunci EM ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.