Ngarep > Produk > Kontroler Akses Mandiri > Kontrol Akses WiFi

Produk

Kontrol Akses WiFi Produsen

Pemasok Kontrol Akses WiFi China, Temokake rincian babagan Kontrol Akses WiFi China, Kita produsen lan pemasok Kontrol Akses WiFi profesional ing China, khusus nyedhiyakake produk khusus sing berkualitas tinggi.


Ing sistem kontrol akses lawang, kunci warisan bangunan diganti karo kunci elektronik sing aktif wifi. Kunci kasebut nyambung menyang titik akses nirkabel utawa router wifi, sing nggampangake pirang-pirang piranti sing aktif nirkabel lan ngunci supaya bisa komunikasi ing kritéria lan kahanan sing ditemtokake.


Kontrol Akses digunakake kanggo mblokir utawa ngidini piranti klien tartamtu ngakses jaringan sampeyan (liwat kabel utawa nirkabel) adhedhasar dhaptar piranti sing diblokir (Daftar Ireng) utawa dhaptar piranti sing diidini (Daftar Putih).
View as  
 
Kontrol akses tanpa kontak ttlock kontrol akses cerdas sidik jari kanthi maca kertu rfid lan keypad sandi

Kontrol akses tanpa kontak ttlock kontrol akses cerdas sidik jari kanthi maca kertu rfid lan keypad sandi

Kontrol akses tanpa kontak ttlock kontrol akses cerdas sidik jari kanthi maca kertu rfid lan keypad sandi

Maca liyaneKirim Enquiry
Sistem Kontrol Akses WiFi Layar Tutul Biometric Fingerprint Standalone Keypad

Sistem Kontrol Akses WiFi Layar Tutul Biometric Fingerprint Standalone Keypad

Produk seri iki minangka generasi anyar saka kontrol akses mandiri multi-fungsi. Iki nganggo desain mikroprosesor 32-bit inti ARM anyar, sing kuat, stabil, lan dipercaya. Isine mode maca lan mode kontrol akses mandiri, lsp. Iki digunakake ing macem-macem kesempatan, kayata kantor, komunitas omah, vila, bank, lan penjara, lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
pinter akses kertu WIFI controller

pinter akses kertu WIFI controller

Piranti kasebut minangka kontrol akses mandiri lan maca kertu jarak sing ndhukung jinis kertu EM & MF. Dibangun ing mikroprosesor STC, kanthi kemampuan anti-gangguan sing kuat, keamanan lan linuwih sing dhuwur, fungsi sing kuat lan operasi sing trep. Iki digunakake kanthi wiyar ing bangunan dhuwur, komunitas omah lan papan umum liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
WiFi Kanthi APP Kode Digital Kunci Keypad Sandi Door Opening Kode Kunci High Quality

WiFi Kanthi APP Kode Digital Kunci Keypad Sandi Door Opening Kode Kunci High Quality

Piranti kasebut minangka papan tombol kontrol akses WIFI lan maca kertu jarak, sing ndhukung jinis kertu EM, minangka salah sawijining kontrol akses mandiri sing paling maju. Iki nganggo desain unik, mikroprosesor Atmel USA sing dibangun, kanthi kemampuan anti-interferensi sing kuat, keamanan lan linuwih sing dhuwur, fungsi sing kuat, lan operasi sing trep. Iki digunakake kanthi wiyar ing bangunan dhuwur, komunitas omah, lan papan umum liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kanggo grosir Kontrol Akses WiFi digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Kontrol Akses WiFi. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kontrol Akses WiFi ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.