Ngarep > Produk > Kunci EM elektromagnetik > 300LBS = 180KG EM LOCK

Produk

300LBS = 180KG EM LOCK Produsen

ACM minangka produsen lan pemasok Kunci EM 300LBS = 180KG, pabrik Kunci EM 300LBS = 180KG ing Shenzhen China, ACM minangka mitra bisnis sing dipercaya ing industri Kunci EM 300LBS = 180KG.


300LBS = 180kg EM LOCK kunci magnet tunggal pintu untuk pintu kaca, pintu kayu, pintu tahan api, pintu geser dan pintu logam. Magnetisme anti-residual khusus sing dirancang nggawe otomatisasi kontrol akses luwih aman lan kunci listrik luwih awet.
View as  
 
Dhuwur-Keamanan Door Lock DC 12V Waterproof Magnetic Gate Lock

Dhuwur-Keamanan Door Lock DC 12V Waterproof Magnetic Gate Lock

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Kunci Pintu Keamanan Tinggi DC 12V Kunci Gerbang Magnetik Tahan Air, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Kunci keamanan Kunci elektromagnetik anti banyu 220Lbs

Kunci keamanan Kunci elektromagnetik anti banyu 220Lbs

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Sugeng rawuh kanggo tuku kunci Keamanan Kunci elektromagnetik anti banyu 220Lbs saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
110KG 220LBS kunci lawang elektromagnetik Eksternal Mag Kunci kanggo Gate

110KG 220LBS kunci lawang elektromagnetik Eksternal Mag Kunci kanggo Gate

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Sugeng rawuh kanggo tuku kunci lawang elektromagnetik 110KG 220LBS Eksternal Mag Lock kanggo Gate saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
110kg 220lbs Kontrol Akses Waterproof Kunci Pintu Magnetik Elektronik

110kg 220lbs Kontrol Akses Waterproof Kunci Pintu Magnetik Elektronik

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo 110kg 220lbs Akses Kontrol Kunci Pintu Magnetik Elektronik Tahan Air, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
220LBS Tahan Air IP66 Gerbang Pintu Magnetik Listrik Elektromagnetik Doo Lock Kait Magnetik

220LBS Tahan Air IP66 Gerbang Pintu Magnetik Listrik Elektromagnetik Doo Lock Kait Magnetik

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo 220LBS Waterproof IP66 Electric Magnetic Door Gate Electromagnetic Doo Lock Magnetic Latches, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sistem Kunci Pintu Elektromagnetik 110kg Waterproof

Sistem Kunci Pintu Elektromagnetik 110kg Waterproof

Sugeng rawuh kanggo tuku Sistem Kunci Pintu Elektromagnetik Waterproof 110kg saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
180KG Single Door EM Lock Kanthi Sinyal Output Maglock

180KG Single Door EM Lock Kanthi Sinyal Output Maglock

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kunci EM Pintu Tunggal 180KG Kanthi Output Sinyal Maglock saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kanggo grosir 300LBS = 180KG EM LOCK digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi 300LBS = 180KG EM LOCK. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok 300LBS = 180KG EM LOCK ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.