Ngarep > Babagan awake dhewe >Budaya Perusahaan

Budaya Perusahaan

Temu budaya esuk

Budaya rapat esuk Goldbridge tansah dadi simbol budaya perusahaan, rapat esuk bakal nuduhake kemampuan kanggo dadi tuan rumah lan pertunjukan bakat sing apik banget. Thanks kanggo Goldbridge, rapat esuk nawakake platform kanggo nganyarke awake dhewe.

Pesta ulang taun saben wulan

Pesta ulang tahun saben wulan perusahaan kita bakal nambah kohesi tim, nggambarake budaya manajemen sing berorientasi wong, nguatake komunikasi karo staf, lan luwih ngrangsang semangat kerja staf. Perusahaan kita bakal ngucapake rasa seneng marang wong sing ulang tahun kanggo ulang tahun lan ngirim amplop lan hadiah abang ulang tahun.

Visi kita:

Donya ngerti ciptaan kita, intelijen anyar luwih apik urip

Roh kita:

Fokus ing Kerja Tim lan Kolaborasi

Wani ing Eksplorasi lan Kreativitas

Aja nyerah marang personel perusahaan

Kanggo nggawe sesuk sarwa bebarengan

Nilai kita:

Kualitas Superior mbangun pondasi, Layanan Efisien, menang kredit pelanggan

Iman kita:

Kejujuran, Kualitas Unggul, Inovasi lan strategi win-win

Filosofi Layanan Kita:

Ngormati Saben Pelanggan, Ngajèni Kasunyatan lan Kasunyatan, Ngajèni Kawruh Ilmiah

Misi kita:

Ngapikake industri kertu lan kontribusi kanggo kabeh masyarakat

Tanggung jawab perusahaan:

Nggedhekake MediaWiki customer kang, Nyedhiyani Staff karo karir sukses, Nggawe kontribusi kanggo donya kabèh

Kode tumindak:

Rungokake, Esem, Puji, Apresiasi

Gaya kerja:

Cepet, Eling, netepi janji

Slogan:

Integritas lan Tekun

Motto:

Penerimaan nyebabake rasa seneng ing njero