Ngarep > Produk > Gelang & Gelang RFID

Produk

Gelang & Gelang RFID Produsen

ACM minangka produsen lan pemasok Gelang & Gelang RFID, ACM minangka mitra bisnis sing bisa dipercaya ing industri Gelang. Gelang Kain RFID iki digunakake kanthi akeh ing tiket Elektronik, kegiatan ruangan, Pameran, acara Olahraga dll.

Gelang RFID pasif, uga disebut gelang RFID, awet lan trep dienggo. Bisa digunakake maneh, iku solusi sing apik kanggo kontrol akses RFID lan manajemen pengeluaran anggota, tag lengkap banyu-bukti supaya utamané cocok kanggo taman hiburan, taman banyu, resorts, lan festival musik sing nambah mbuwang tamu, nambah efficiency taman. , lan nambah kasetyan tamu.

RFID Wristband menehi alternatif sing terjangkau kanggo gelang tangan Aktif lan Watch. RFID Wristband kasedhiya ing macem-macem ukuran kanggo nyedhiyani ukuran optimal kanggo saben klompok umur.
Kita bisa mbukak cetakan RFID Wristband anyar kanggo sampeyan, kanthi logo sampeyan diukir ing tag wristband saiki. Utawa gawé tag anyar kanthi desain sampeyan, luwih rinci hubungi sales.
View as  
 
Kualitas Top 125Khz/13.56mhz Nfc RFID Gelang Adjustable RFID Silicone Wristband

Kualitas Top 125Khz/13.56mhz Nfc RFID Gelang Adjustable RFID Silicone Wristband

Aplikasi Gelang Silikon RFID: Gelang slicone RFID cocog kanggo pantai, kolam renang, taman banyu, spa, gim, klub olahraga lan aplikasi kontrol akses RFID liyane sing mbutuhake gelang nfc anti banyu.

Maca liyaneKirim Enquiry
gelang silikon sing bisa diatur RFID gelang silikon GYM gelang karo penutupan

gelang silikon sing bisa diatur RFID gelang silikon GYM gelang karo penutupan

Gelang silikon RFID (gelang acara rfid, gelang awet rfid) nyaman lan awet, sing dilengkapi slider kanggo kemampuan siji-ukuran-cocok-kabeh, daur ulang digunakake. Digunakake akeh ing gimnasium, pantai, segara, pesta, konferensi, lsp. Gelang slicone RFID kita cocog kanggo kontrol akses, manajemen acara, pembayaran tanpa awis, lan program pemasaran media sosial.

Maca liyaneKirim Enquiry
Nfc Chip Custom Wristband Waterproof Event Nfc Rfid Silicone Wristbands

Nfc Chip Custom Wristband Waterproof Event Nfc Rfid Silicone Wristbands

Aplikasi Gelang Silikon RFID: Gelang slicone RFID cocog kanggo pantai, kolam renang, taman banyu, spa, gim, klub olahraga lan aplikasi kontrol akses RFID liyane sing mbutuhake gelang nfc anti banyu.

Maca liyaneKirim Enquiry
13.56MHz RFID NFC gelang ban lengan dengan gesper nilon adjustable RFID gelang harga

13.56MHz RFID NFC gelang ban lengan dengan gesper nilon adjustable RFID gelang harga

Gelang nilon RFID nyaman lan awet, band kasebut bisa diatur miturut kabutuhan, lan bisa didaur ulang. Gelang nilon RFID digunakake kanggo kontrol akses, manajemen acara,

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof Nylon NFC NTAG213 RFID gelang Wristband for Sale01

Waterproof Nylon NFC NTAG213 RFID gelang Wristband for Sale01

Gelang nilon RFID nyaman lan awet, band kasebut bisa diatur miturut kabutuhan, lan bisa didaur ulang. Gelang nilon RFID digunakake kanggo kontrol akses, manajemen acara, pembayaran tanpa awis, lan program pemasaran media sosial.

Maca liyaneKirim Enquiry
Gelang NFC Media Sosial APP Gelang nfc awet Nylon01

Gelang NFC Media Sosial APP Gelang nfc awet Nylon01

Gelang nilon RFID nyaman lan awet, band kasebut bisa diatur miturut kabutuhan, lan bisa didaur ulang. Gelang nilon RFID digunakake kanggo kontrol akses, manajemen acara, pembayaran tanpa awis, lan program pemasaran media sosial.

Maca liyaneKirim Enquiry
Ing Simpenan RFID Smart Nylon Wristband kanggo Pembayaran utawa Akses Control

Ing Simpenan RFID Smart Nylon Wristband kanggo Pembayaran utawa Akses Control

Gelang nilon RFID nyaman lan awet, band kasebut bisa diatur miturut kabutuhan, lan bisa didaur ulang. Gelang nilon RFID digunakake kanggo kontrol akses, manajemen acara, pembayaran tanpa awis, lan program pemasaran media sosial.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kain Wristband 13.56MHz RFID Tenun Wristband Gelang NFC

Kain Wristband 13.56MHz RFID Tenun Wristband Gelang NFC

Kabeh gelang RFID tenunan kita kasedhiya karo 125 KHz LF, 13,56 MHz HF lan UHF chips.Warna wristband Custom, printing LOGO adat kabeh kasedhiya kanggo kita. Opsi kerajinan kaya kode QR unik, nomer seri, barcode, embossed, debossed, printing laser kabeh ditampa kanggo gelang gelang RFID tenunan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Printing Colorful Cepet Pay Smart Chip Id Tag RFID Card Gelang Wristband

Printing Colorful Cepet Pay Smart Chip Id Tag RFID Card Gelang Wristband

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku printing warni kanthi cepet mbayar chip cerdas tag id kertu rfid gelang gelang saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Gelang & Gelang RFID digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Gelang & Gelang RFID. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Gelang & Gelang RFID ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.