Ngarep > Produk > Gelang & Gelang RFID > RFID Silicon Wristbands

Produk

RFID Silicon Wristbands Produsen

Gelang Silikon RFID Pasif, uga diarani gelang RFID, awet lan trep digunakake. Bisa digunakake maneh, iku solusi sing apik kanggo kontrol akses RFID lan manajemen pengeluaran anggota, tag lengkap banyu-bukti supaya utamané cocok kanggo taman hiburan, taman banyu, resorts, lan festival musik sing nambah mbuwang tamu, nambah efficiency taman. , lan nambah kasetyan tamu.


Acara RFID Silicon Wristbands minangka solusi manajemen acara keamanan multi-dina sing paling dhuwur. Bahan silikon nggawe gelang bangkekan nyaman kanggo nyandhang. Kombinasi materi, grafis khusus, ora bisa ditransfer lan angel dipalsukan.


RFID Silicon Wristbands menehi alternatif sing terjangkau kanggo gelang tangan Aktif lan Watch.
RFID Silicon Wristbands kasedhiya ing telung ukuran beda kanggo nyedhiyani ukuran paling luweh kanggo saben klompok umur.
View as  
 
Gym Karet Silicone Rfid Wristband Nfc Gelang 213 Nfc Tag Wrist Band

Gym Karet Silicone Rfid Wristband Nfc Gelang 213 Nfc Tag Wrist Band

Sugeng rawuh kanggo tuku gelang karet silikon rfid gym gelang nfc 213 tag pergelangan tangan nfc saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Gelang Rfid Plastik Murah kanthi Nomer UID kanggo Kontrol Akses

Gelang Rfid Plastik Murah kanthi Nomer UID kanggo Kontrol Akses

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan gelang rfid plastik murah kanthi nomer uid kanggo kontrol akses. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
RFID PVC Wristband TK4100 125KHZ rfid gelang

RFID PVC Wristband TK4100 125KHZ rfid gelang

Harga pabrik Gelang Adjustable RFID PVC Wristband TK4100 125KHZ rfid gelang

Maca liyaneKirim Enquiry
WBT-26 Adjustable Watch RFID PVC Smart Wristband Gelang

WBT-26 Adjustable Watch RFID PVC Smart Wristband Gelang

Minangka wbt-26 luwes watch rfid pvc pinter gelang gelang Pabrik, sampeyan bisa yakin kanggo tuku wbt-26 luwes watch rfid pvc gelang wristband pinter saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
WBT-19 Gelang PVC lan Rfid Wristbands kanggo Festival Party Event

WBT-19 Gelang PVC lan Rfid Wristbands kanggo Festival Party Event

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo gelang wbt-19 pvc lan gelang rfid kanggo festival pesta acara, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti wbt-19 gelang pvc lan gelang rfid kanggo festival pesta acara. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Hadiah Promosi Watch PVC 13.56mhz RFID Smart Gelang Gelang Smart Tahan Air Kanthi Gesper Plastik

Hadiah Promosi Watch PVC 13.56mhz RFID Smart Gelang Gelang Smart Tahan Air Kanthi Gesper Plastik

Hadiah Promosi Watch PVC 13.56mhz RFID Smart Gelang Gelang Smart Tahan Air Kanthi Gesper Plastik

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof Watch Gesper Model Pasif Silicone RFID Wristbands

Waterproof Watch Gesper Model Pasif Silicone RFID Wristbands

Waterproof Watch Gesper Model Pasif Silicone RFID Wristbands

Maca liyaneKirim Enquiry
Gelang 13.56mh Waterproof Nfc Adjustable Silicone Rfid Wristband kanggo Kontrol Akses

Gelang 13.56mh Waterproof Nfc Adjustable Silicone Rfid Wristband kanggo Kontrol Akses

Welcome to tuku gelang 13.56mh anti banyu nfc luwes silikon rfid wristband kanggo kontrol akses saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
13.56mhz Plastik Pasien Anak Bayi Pelacakan Gantungan Kunci Gelang PVC Rfid Gelang

13.56mhz Plastik Pasien Anak Bayi Pelacakan Gantungan Kunci Gelang PVC Rfid Gelang

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan 13.56mhz plastik pasien anak bayi nelusuri keychain wristband pvc rfid wristbands. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir RFID Silicon Wristbands digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi RFID Silicon Wristbands. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok RFID Silicon Wristbands ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.