Ngarep > Produk > Ngakses Smart Card Reader / Barcode Reader

Produk

Ngakses Smart Card Reader / Barcode Reader Produsen

ACM nawakake meh kabeh jeneng merek akses maca kertu pinter / maca barcode ing pasar. Kita terus-terusan nganyari lan nambah pembaca RFID sing paling apik menyang situs web supaya para pelanggan tetep anyar babagan teknologi lan produk paling anyar. Nanging, yen ana maca tartamtu sing digoleki, nanging ora bisa ditemokake, hubungi kita, lan kita bakal nulungi sampeyan nemokake. Apa sampeyan nggoleki Pembaca Nirkabel, Pembaca Tetep, Pembaca Genggam, utawa Pembaca USB, sampeyan mesthi bakal nemokake apa sing sampeyan butuhake ing ACM.


Akses Smart Card Reader / Barcode Reader digunakake ing sistem keamanan fisik kanggo maca kredensial sing ngidini akses liwat titik kontrol akses, biasane lawang sing dikunci. Pembaca kontrol akses bisa dadi maca strip magnetik, maca kode bar, maca jarak, maca kertu pinter, utawa maca biometrik.


Piranti antarmuka, utawa maca, minangka komponen penting saka penyebaran kertu cerdas lan njamin komunikasi antarane kertu cerdas lan layanan jaringan, nanging kudu ditindakake kanthi cara sing trep nanging aman. ACM saka maca kertu pinter nyedhiyani imbangan sampurna saka ease saka nggunakake, digawe dening tingkat paling dhuwur saka keamanan. Minangka supplier nomer siji saka maca Card Smart ing donya, produk ACM didhukung dening luwih saka 20 taun riset lan pangembangan keamanan lan kriptografi, lan dipercaya, Versatile lan tundhuk karo standar sing cocog lan sertifikasi kanggo saben industri.
View as  
 
Port Tunggal IMPINJ R2000 Sensor 865-928MHZ UHF RFID R2000 Modul Chip

Port Tunggal IMPINJ R2000 Sensor 865-928MHZ UHF RFID R2000 Modul Chip

Minangka Pabrik profesional, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan Single Port IMPINJ R2000 Sensor 865-928MHZ UHF RFID R2000 Modul Chip. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Protokol Frekuensi Long Range Outdoor UHF RFID Reader Tetep

Protokol Frekuensi Long Range Outdoor UHF RFID Reader Tetep

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Protocol Frequency Long Range Outdoor UHF Rfid Fixed Reader saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.1. Tag tangi: tag sing mung tangi bisa komunikasi karo maca, nyegah gangguan saka tag liyane, njamin informasi sing bener antarane maca lan tag sistem.2. Waca data: bisa entuk nomer ID tag, lan uga entuk data sing ana ing area tartamtu, multi tagsreading bakal kasedhiya.

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof 8m Long Range Antena Uhf Biaya Rendah Rfid Reader dengan Antarmuka Usb untuk Pelacakan Kendaraan Luar Ruangan

Waterproof 8m Long Range Antena Uhf Biaya Rendah Rfid Reader dengan Antarmuka Usb untuk Pelacakan Kendaraan Luar Ruangan

Welcome to tuku Waterproof 8m Long Range Uhf Antena Low Cost Rfid Reader karo Antarmuka Usb kanggo Nelusuri Kendaraan Outdoor saka kita. Saben panyuwunan saka pelanggan lagi mangsuli ing 24 jam.1. Tag tangi: tag sing mung tangi bisa komunikasi karo maca, nyegah gangguan saka tag liyane, njamin informasi sing bener antarane maca lan tag sistem.2. Waca data: bisa entuk nomer ID tag, lan uga entuk data sing ana ing area tartamtu, multi tagsreading bakal kasedhiya.

Maca liyaneKirim Enquiry
Konsumsi Daya Low High Speed ​​Reading Modul Reader Chip Anti-tabrakan

Konsumsi Daya Low High Speed ​​Reading Modul Reader Chip Anti-tabrakan

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Modul Pembaca Chip Anti-tabrakan Cepet Konsumsi Daya Sedheng, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!1. Tag tangi: tag sing mung tangi bisa komunikasi karo maca, nyegah gangguan saka tag liyane, njamin informasi sing bener antarane maca lan tag sistem.2. Waca data: bisa entuk nomer ID tag, lan uga entuk data sing ana ing area tartamtu, multi tagsreading bakal kasedhiya.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pembaca Terintegrasi Uhf Rfid Jarak Jauh kanthi Rs232 Rs485 Weigand Reader Range 1-6 meter

Pembaca Terintegrasi Uhf Rfid Jarak Jauh kanthi Rs232 Rs485 Weigand Reader Range 1-6 meter

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Long Range Uhf Rfid Integrated Reader kanthi Rs232 Rs485 Weigand Read Range 1-6 meter, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.1. Tag tangi: tag sing mung tangi bisa komunikasi karo maca, nyegah gangguan saka tag liyane, njamin informasi sing bener antarane maca lan tag sistem.2. Waca data: bisa entuk nomer ID tag, lan uga entuk data sing ana ing area tartamtu, multi tagsreading bakal kasedhiya.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pasif Jarak Jauh Uhf RFID 12dbi Antena Modul Gate Integrated Reader Writer Akses Kontrol Uhf Rfid Reader

Pasif Jarak Jauh Uhf RFID 12dbi Antena Modul Gate Integrated Reader Writer Akses Kontrol Uhf Rfid Reader

Sugeng tuku Pasif Long Range Uhf Rfid 12dbi Antena Modul Gate Integrated Reader Writer Akses Kontrol Uhf Rfid Reader saka kita. Saben panyuwunan saka pelanggan lagi mangsuli ing 24 jam.1. Tag tangi: tag sing mung tangi bisa komunikasi karo maca, nyegah gangguan saka tag liyane, njamin informasi sing bener antarane maca lan tag sistem.2. Waca data: bisa entuk nomer ID tag, lan uga entuk data sing ana ing area tartamtu, multi tagsreading bakal kasedhiya.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sistem Parkir Mobil Otomatis Mid-range UHF RFID Integrated Reader Smart Parking System

Sistem Parkir Mobil Otomatis Mid-range UHF RFID Integrated Reader Smart Parking System

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Sistem Parkir Mobil Otomatis Mid-range UHF RFID Integrated Reader Smart Parking System saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kontrol Akses Smartphone Android Desktop Pasif 4 Port Bluetooth Jarak Jauh Handheld 15 Meter Uhf Rfid Reader

Kontrol Akses Smartphone Android Desktop Pasif 4 Port Bluetooth Jarak Jauh Handheld 15 Meter Uhf Rfid Reader

ACM-919L Akses Kontrol Smartphone Android Desktop Pasif 4 Port Bluetooth Jarak Jauh Handheld 15 Meter Uhf Rfid Reader

Maca liyaneKirim Enquiry
UHF 4-Antenna Channels Fixed Reader

UHF 4-Antenna Channels Fixed Reader

Sugeng rawuh kanggo tuku UHF 4-Antenna Channels Fixed Reader saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.1.Tag tangi:tag sing mung tangi bisa komunikasi karo pamaca, nyegah gangguan saka tag liyane, njamin informasi sing bener antarane maca lan tag sistem.2. Waca data : bisa entuk nomer ID tag, lan uga entuk data sing ana ing area tartamtu, maca multi tag bakal kasedhiya.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Ngakses Smart Card Reader / Barcode Reader digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Ngakses Smart Card Reader / Barcode Reader. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Ngakses Smart Card Reader / Barcode Reader ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.