Produk

2.4G Reader Aktif Produsen

ACM minangka pabrik berteknologi tinggi khusus kanggo ngasilake kabeh jinis 2.4G omni-directional Active Reader lan tag RFID aktif 2.4GHz. Reader Aktif RFID 2.4G. Modul transmisi data kanthi struktur integritas lan fungsi lengkap. Iki kalebu Modul RF, unit kontrol tengah, port input / output, modul Ethernet, antarmuka komunikasi serial, modul memori non-molah malih lan modul indikasi status apa lan antena dibangun ing etc.


2.4G RFID Reader kanthi mikrokontroler inti 32-bit ARM Cortex-M3 kanthi kinerja dhuwur; Maca arah nganti 120m lan maca omni-directional nganti 50m; solusi becik kanggo sistem parking, Manajemen Aset lan wong, etc,.
Pembaca aktif arah jarak dawa 2.4G minangka pamaca aktif arah 2.4G kanthi kinerja dhuwur kanthi frekuensi 2.45Ghz (pita gelombang mikro ISM), nggunakake chip RF SOC dhuwur-dhuwur, nggabungake algoritma anti-tabrakan canggih, teknologi radio, kanthi anti kuat. -gangguan, tanpa partisipasi manual, bisa digunakake ing macem-macem lingkungan; kanthi identifikasi otomatis, nelusuri, posisi, koleksi lan fungsi liyane. 2.4G Active Reader kudu nggarap tag aktif kita.
View as  
 
2.45g Aktif Long Range RFID Card

2.45g Aktif Long Range RFID Card

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo 2.45g Active Long Range Rfid Card, Mugi sampeyan bisa luwih ngerti 2.45g Active Long Range Rfid Card. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kanggo grosir 2.4G Reader Aktif digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi 2.4G Reader Aktif. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok 2.4G Reader Aktif ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.