Produk

125Khz Siji Meter Reader Produsen

Frekuensi rendah (LF) 125kHz 1m Pembaca RFID interogasi tag RFID kanthi jarak sing cedhak, kanthi jarak maca nganti 100cm (sawetara pamaca khusus bisa maca tag saka jarak sing luwih dawa nganti 1m). Amarga sensitivitas frekuensi LF 125 kHz sing luwih murah kanggo gangguan gelombang radio, pamaca iki asring digunakake ing konfigurasi ing ngendi logam lan banyu ana.
Reader One Meter 125Khz iki becik kanggo instalasi sing nggabungake kontrol parkir, identifikasi pribadi, kontrol akses lan liwat tembok, hands-free, logistik ... aplikasi jarak maca dawa.
Pembaca Satu Meter 125Khz iki ngemas kabeh elektronik ing siji kandang resin epoksi sing tahan cuaca sing dirancang kanggo nahan lingkungan sing atos uga menehi resistensi vandal sing dhuwur kanggo kinerja sing dipercaya ing endi wae, atraktif lan gampang dipasang ing njero ruangan / ruangan.
View as  
 
125Khz EM RFID PVC Card

125Khz EM RFID PVC Card

Nomer Model: ACM-EMI-S
Jeneng produk: 125Khz EM RFID PVC Card
Frekuensi: 125KHz
Bahan: PVC utawa PET
Ukuran: 86 * 54   0.8 mm
Printable: Kita bisa nyedhiyakake, regane beda
Service Printing: Ya, kita bisa nyedhiyani layanan printing kanggo sampeyan
Packing: 10 pieces/bar, 200 pieces/carton, 5000 pieces/carton or OEM
Kanthi nomer: enkoding khusus, standar tanpa nomer
Garansi: 2 taun

Maca liyaneKirim Enquiry
Kartu Kunci Hotel Rfid

Kartu Kunci Hotel Rfid

Jeneng merek: ACM
Jeneng produk: Kartu Kunci Hotel Rfid
Frekuensi: 125khz
Bahan: PVC utawa PET
Ukuran: 86*54*0.8mm
Printable: Kita bisa nyedhiyakake, regane beda
Layanan percetakan: Ya, kita bisa nyedhiyakake layanan percetakan kanggo sampeyan
Packing: 10 pcs/bar, 200 pcs/box, 5000 pcs/karton Utawa OEM
Kanthi nomer: enkoding khusus, standar tanpa nomer
Garansi: 2 taun

Maca liyaneKirim Enquiry
Akses Kontrol Jarak 125khz kertu Em

Akses Kontrol Jarak 125khz kertu Em

Nomer Model: ACM-EMI-S
Jeneng produk: Akses Kontrol Proximity 125khz kertu Em
Frekuensi: 125KHz
Bahan: PVC utawa PET
Ukuran: 86*54*0.8 mm
Printable: Kita bisa nyedhiyakake, regane beda
Service Printing: Ya, kita bisa nyedhiyani layanan printing kanggo sampeyan
Packing: 10 pieces/bar, 200 pieces/carton, 5000 pieces/carton or OEM
Kanthi nomer: enkoding khusus, standar tanpa nomer
Garansi: 2 taun

Maca liyaneKirim Enquiry
Hotel Key Entrance 125KHz Kekandelan ID Mango TK28 RFID Card

Hotel Key Entrance 125KHz Kekandelan ID Mango TK28 RFID Card

Minangka Produsen Kartu RFID Key Entrance Hotel 125KHz Thickness ID Mango TK28 RFID Card profesional, sampeyan bisa yakin tuku Hotel Key Entrance 125KHz Thickness ID Mango TK28 Card RFID saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Printing Thermal 125khz TK4100 RFID Kertu Kosong Putih

Printing Thermal 125khz TK4100 RFID Kertu Kosong Putih

Sugeng rawuh kanggo tuku Thermal Printing 125khz TK4100 RFID White Blank Card saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
125Khz Kartu RFID Kosong Kontrol Akses Kedekatan Kartu RFID Temic T5557

125Khz Kartu RFID Kosong Kontrol Akses Kedekatan Kartu RFID Temic T5557

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan 125Khz Rfid Blank Card Access Control Proximity Rfid Temic T5557 Card. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
PVC Plastic CMYK Offset Printing lan Silk Screen Printing Keanggotaan Business Card Vip Card

PVC Plastic CMYK Offset Printing lan Silk Screen Printing Keanggotaan Business Card Vip Card

Welcome to tuku PVC Plastic CMYK Offset Printing lan Silk Screen Printing Keanggotaan Business Card Vip Card saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
125Khz Rewritable RFID ID Card Duplikator Clone Card Kosong Ing Kartu Akses Kontrol

125Khz Rewritable RFID ID Card Duplikator Clone Card Kosong Ing Kartu Akses Kontrol

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan 125Khz Rewritable RFID ID Card Duplikator Clone Blank Card Ing Akses Kontrol Card. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Jarak Jarak Jauh Cilik 125Khz ID Chip USB ID Reader Smart Card RFID Reader

Jarak Jarak Jauh Cilik 125Khz ID Chip USB ID Reader Smart Card RFID Reader

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Jarak Jarak Jarak Cilik 125Khz ID Chip USB ID Reader Smart Card RFID Reader. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir 125Khz Siji Meter Reader digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi 125Khz Siji Meter Reader. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok 125Khz Siji Meter Reader ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.