Ngarep > Produk > Kertu RFID/NFC/Prelam Inlay > Kartu Pinter HF 13.56Mhz

Produk

Kartu Pinter HF 13.56Mhz Produsen

Kertu Pinter HF 13.56Mhz kita kasedhiya kanthi macem-macem chip sing luar biasa lan saben chip dioptimalake supaya bisa diwaca. We offer uga kertu RFID chip combi karo loro Kripik ing siji kertu. Kombinasi sing beda-beda ing frekuensi rendah lan dhuwur bisa uga. Ditondoi dening lumahing kualitas dhuwur, HF 13.56Mhz Smart Card menehi basis banget kanggo printing. Prodhuk iki trep kanggo diproses karo kabeh printer kertu umum lan maca, sing ndadekake gampang integrasi menyang aplikasi pelanggan. Pilihan kayata slot punch menehi tandha lan program kasedhiya ing panyuwunan.

Kertu tanpa kontak RFID biasane digunakake ing Kontrol Akses, Pembayaran, Tiket, Transfer Data, Manajemen Keanggotaan.


Komponen utama saka HF 13.56Mhz Smart Card yaiku microchip lan antena. Microchip ngontrol kabeh komunikasi karo maca, uga panyimpenan data, enkripsi data lan keamanan akses. Kita nggawe kertu kosong, lan kertu rfid 13.56MHZ sing wis dicithak.
View as  
 
NTAG 213 NTAG 215 NTAG 216 nfc 13.56 mhz RFID gelang silikon kanggo acara

NTAG 213 NTAG 215 NTAG 216 nfc 13.56 mhz RFID gelang silikon kanggo acara

Gelang silikon RFID (gelang acara rfid, gelang awet rfid) nyaman lan awet, sing dilengkapi slider kanggo kemampuan siji-ukuran-cocok-kabeh, daur ulang digunakake. Digunakake akeh ing gimnasium, pantai, segara, pesta, konferensi, lsp. Gelang slicone RFID kita cocog kanggo kontrol akses, manajemen acara, pembayaran tanpa awis, lan program pemasaran media sosial.

Maca liyaneKirim Enquiry
HF 13.56Mhz Disesuaikan Kode Qr Unik Gelang Pasif Nfc Gelang Kanggo Kontrol Akses OEM Gelang

HF 13.56Mhz Disesuaikan Kode Qr Unik Gelang Pasif Nfc Gelang Kanggo Kontrol Akses OEM Gelang

Gelang silikon anti banyu sing bisa diatur Gelang silikon digawe saka 100% silikon sing ramah lingkungan, asring digunakake kanggo kontrol akses, pembayaran tanpa awis, identifikasi, penggalangan dana, sabab, acara, lan kegiatan amal lan kegiatan liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
Jarak dawa frekuensi dual chip dual RFID gelang HF + UHF RFID gelang kanggo nelusuri

Jarak dawa frekuensi dual chip dual RFID gelang HF + UHF RFID gelang kanggo nelusuri

Gelang silikon anti banyu sing bisa diatur Gelang silikon digawe saka 100% silikon sing ramah lingkungan, asring digunakake kanggo kontrol akses, pembayaran tanpa awis, identifikasi, penggalangan dana, sabab, acara, lan kegiatan amal lan kegiatan liyane.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kanggo grosir Kartu Pinter HF 13.56Mhz digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Kartu Pinter HF 13.56Mhz. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kartu Pinter HF 13.56Mhz ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.