Ngarep > Produk > UHF Long Distance Reader & Modul > USB Desktop Reader Writer

Produk

USB Desktop Reader Writer Produsen

USB Desktop Reader Writer saka ACM nawakake konsistensi ing kinerja dhuwur. Pembaca RFID kita kanthi kompatibilitas USB nawakake fungsi sing dibutuhake kanggo digunakake ing sistem RFID sing sukses. Pembaca RFID minangka pemancar lan panrima frekuensi radio sing maca lan nulis informasi menyang tag RFID. USB Desktop Reader Writer minangka pamaca cilik lan entheng sing cocog kanggo aplikasi desktop.

ACM RFID USB Desktop Reader Writer nyedhiyakake cara sing stabil lan akurat kanggo maca lan nulis tag RFID nalika nggunakake protokol USB paling anyar kanggo transfer data cepet-mbisakake persiyapan cepet lan operasi saben dina sistem RFID sampeyan.

Jangkauan USB Desktop Reader Writer beroperasi ing dhuwur (13.56MHz) uga frekuensi ultrahigh (860-960MHz) sing cocog karo kabutuhan saben lingkungan bisnis. Penulis Pembaca Desktop USB nyedhiyakake cara sing stabil lan akurat kanggo maca lan nulis tag RFID. Pembaca iki ndhukung kertu kayata NFC, Mifare S50/S70/Ultralight, Mifare Pro, AT88RF020, 66CL160S, SR176, SRIX4K, I-code 2. Umume pamaca sing ditawakake duwe antena sing dibangun lan nggunakake antarmuka komunikasi sing beda kayata. minangka RS232 / 485, RJ45, Wiegand 26/34 lan USB, TCP / IP, Wi-Fi lan padha fitur buzzer lan indikator LED bi-colored. Penulis Pembaca Desktop USB duwe sertifikasi CE/FCC lan ndhukung macem-macem protokol kayata ISO15693, ISO18000-3, ISO14443A/B, ISO/IEC18092, ISO18000-6B, ISO18000-6C EPC Gen 2, EPC Class1 GEN1, lan NFC. Pembaca uga dirating IP40, supaya bisa digunakake ing aplikasi sing bisa kena bledug lan banyu.
View as  
 
<>
Kanggo grosir USB Desktop Reader Writer digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi USB Desktop Reader Writer. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok USB Desktop Reader Writer ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.