Ngarep > Produk > Kunci EM elektromagnetik > 1200LBS = 500KG EM LOCK

Produk

1200LBS = 500KG EM LOCK Produsen

ACM minangka produsen lan pemasok 1200LBS = 500KG EM LOCK, pabrik 1200LBS = 500KG EM LOCK ing Shenzhen China, ACM minangka mitra bisnis sing dipercaya ing industri 500KG EM LOCK. Kabeh kunci elektromagnetik seri kalebu garansi setaun lan kasedhiya ing 350lbs, 600lbs, 800lbs, lan 1200lbs holding force.

500kg Holding Force Magnetic Lock – 1200LBS=500KG EM LOCK kanggo lawang abot siji utawa pindho, kayata lawang logam, lawang kayu, lawang tahan geni, lawang geser lan liya-liyane. Iku cocok kanggo maca kertu kang tanpa wektu tundha, utawa dibukak langsung dening nang kontrol.

Sajrone pirang-pirang taun, kita wis nandur modal upaya kanggo ngrancang lan nambah kunci elektromagnetik. Kita bangga karo kepemimpinan pasar lan produk kanthi standar dhuwur kanthi desain sing apik. Kita bakal terus nyedhiyakake kontrol kualitas sing unggul kanthi kunci elektromagnetik kanggo para pelanggan kanthi fitur ing ngisor iki lan Kunci Elektromagnetik.
View as  
 
Dobel lawang 1200lbs kunci elektromagnetik karo LED-Lawang Sensor-Waktu tundha

Dobel lawang 1200lbs kunci elektromagnetik karo LED-Lawang Sensor-Waktu tundha

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Ing ngisor iki minangka introduksi kunci elektromagnetik 1200lbs lawang kaping pindho kanthi tundha LED-Door Sensor-Time, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Maca liyaneKirim Enquiry
500kg Dobel Door Magnetic Lock Built-in Led, Sensor Pintu, lan Wektu Tundha Kunci Pintu

500kg Dobel Door Magnetic Lock Built-in Led, Sensor Pintu, lan Wektu Tundha Kunci Pintu

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Sugeng rawuh kanggo tuku 500kg Double Door Magnetic Lock Dibangun ing Led, Sensor Pintu, Lan Kunci Pintu Tundha Wektu saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
500kg Holding Force Aman Kunci Elektromagnetik Gunakake Magnetik Door Lock karo LED

500kg Holding Force Aman Kunci Elektromagnetik Gunakake Magnetik Door Lock karo LED

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo 500kg Holding Force Aman Kunci Elektromagnetik Gunakake Kunci Door Magnetik karo LED, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Maca liyaneKirim Enquiry
500KG Anti banyu Elektromagnetik Lock- lumahing dipasang

500KG Anti banyu Elektromagnetik Lock- lumahing dipasang

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo 500KG Waterproof Electromagnetic Lock- Surface Mounted, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
500kg Holding Force Aman Kunci Elektromagnetik Gunakake Kunci Pintu Magnetik nganggo LED (Abang mung)

500kg Holding Force Aman Kunci Elektromagnetik Gunakake Kunci Pintu Magnetik nganggo LED (Abang mung)

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan Magnetik iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Sugeng rawuh kanggo tuku 500kg Holding Force Aman Kunci Elektromagnetik Gunakake Kunci Pintu Magnetik nganggo LED (mung abang) saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kunci Elektromagnetik Pintu Tunggal 500KG (1000Lbs) DC12V utawa DC24V

Kunci Elektromagnetik Pintu Tunggal 500KG (1000Lbs) DC12V utawa DC24V

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Kunci Elektromagnetik Pintu Tunggal 500KG (1000Lbs) DC12V utawa DC24V, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Maca liyaneKirim Enquiry
Harga Kompetitif Kunci Pintu Magnetik Listrik Kanthi Sensor LED lan Pintu lan Buzzer

Harga Kompetitif Kunci Pintu Magnetik Listrik Kanthi Sensor LED lan Pintu lan Buzzer

Minangka pabrikan profesional, kita pengin menehi rega sing kompetitif Kunci Pintu Magnetik Listrik Kanthi Sensor LED lan Pintu lan Buzzer. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan coil, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci.

Maca liyaneKirim Enquiry
500kg Holding Force DC12V 1000Lbs Maglock Pintu Sistem Entry Untuk Kayu/Kaca/Logam Pintu Kunci

500kg Holding Force DC12V 1000Lbs Maglock Pintu Sistem Entry Untuk Kayu/Kaca/Logam Pintu Kunci

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan magnet iki ngamanake lawang lan ngontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Ing ngisor iki minangka introduksi menyang 500kg Holding Force DC12V 1000Lbs Maglock Door Entry System Kanggo Kunci Pintu Kayu / Kaca / Logam, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pintu tunggal 500KG Kunci Magnetik dibangun ing sensor LED lan lawang lan wektu tundha kanggo kunci magnet elektro

Pintu tunggal 500KG Kunci Magnetik dibangun ing sensor LED lan lawang lan wektu tundha kanggo kunci magnet elektro

Kunci elektromagnetik kalebu armature lan perakitan kumparan, sing dadi magnet nalika arus listrik ngliwati. Medan Magnetik iki ngamanake lawang lan kontrol elektronik nalika lawang dikunci lan ora dikunci. Ing ngisor iki minangka introduksi menyang lawang Tunggal 500KG Kunci Magnetik sing dibangun ing LED lan sensor lawang lan wektu tundha kanggo kunci magnet elektro, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir 1200LBS = 500KG EM LOCK digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi 1200LBS = 500KG EM LOCK. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok 1200LBS = 500KG EM LOCK ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.