Ngarep > Produk > Kontroler Akses Mandiri > Kontrol Akses Rai

Produk

Kontrol Akses Rai Produsen

Pasuryan minangka cara paling gampang kanggo mbedakake individu ing antarane wong. Kontrol Akses Rai ngrasa paling cedhak karo wong tanpa nolak amarga otentikasi kanthi ngenali pasuryane wong. Teknologi Kontrol Akses Rai ACM mbantu otentikasi pangguna sing cepet, gampang lan intuisi lan nawakake macem-macem kemungkinan.


Aplikasi komputer bisa ngenali utawa verifikasi wong saka gambar digital utawa pigura video saka sumber video. Salah siji cara kanggo nindakake iki yaiku mbandhingake fitur rai sing dipilih saka gambar lan database pasuryan.

Sistem Kontrol Akses Rai biasane digunakake ing sistem keamanan lan bisa dibandhingake karo biometrik liyane kayata sidik jari utawa sistem pangenalan iris mata. Bubar, sistem entri Kontrol Akses Rai uga dadi populer minangka alat identifikasi lan pemasaran komersial.


Panggunaan pangenalan rai ing kontrol akses lan wektu rawuh wis dadi gaya sing ora bisa dihindari, sing nggawe pengalaman "bebas tutul" sing nguntungake. Kanthi teknologi sinau jero lan fungsi praktis sing canggih, Terminal Pangenalan Pasuryan nggawa keamanan sing luwih apik lan efisiensi sing luwih apik kanggo ngakses kontrol lan pelacakan wektu, dadi luwih gampang tinimbang sadurunge!
View as  
 
Wiegand 2634 Interface Contactless LF Card Reader

Wiegand 2634 Interface Contactless LF Card Reader

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Wiegand 2634 Interface Contactless LF Card Reader, Mugi sampeyan bisa luwih ngerti Wiegand 2634 Interface Contactless LF Card Reader. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof Metallic Keypad Rfid Reader Wiegand 26/34 Output kanggo Sistem Kontrol Akses

Waterproof Metallic Keypad Rfid Reader Wiegand 26/34 Output kanggo Sistem Kontrol Akses

Sugeng rawuh kanggo tuku Waterproof Metallic Keypad Rfid Reader Wiegand 26/34 Output kanggo Sistem Kontrol Akses saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
TCP IP Waterproof Biometric Fingerprint Recognition Time Sistem Kontrol Akses

TCP IP Waterproof Biometric Fingerprint Recognition Time Sistem Kontrol Akses

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo TCP IP Waterproof Biometric Fingerprint Recognition Time Attendance Access Control System, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti TCP IP Waterproof Biometric Fingerprint Recognition Time Attendance Access Control System. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Rawuh Wektu Akses Sidik Jari

Mesin Rawuh Wektu Akses Sidik Jari

Sugeng rawuh kanggo tuku Mesin Absensi Akses Kontrol Sidik Jari saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
TFT Tampilan Fingerprint RFID Reader Kanggo Door Access Control System karo Sandi Smart Card Doorbell

TFT Tampilan Fingerprint RFID Reader Kanggo Door Access Control System karo Sandi Smart Card Doorbell

Minangka profesional TFT Tampilan Fingerprint RFID Reader Kanggo Door Access Control System karo Sandi Smart Card Doorbell Pabrik, sampeyan bisa yakin kanggo tuku TFT Fingerprint Fingerprint RFID Reader Kanggo Door Access Control System karo Sandi Smart Card Doorbell saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Rfid Door Metal Access Control Reader Tutul IP65 Waterproof Access Control System

Rfid Door Metal Access Control Reader Tutul IP65 Waterproof Access Control System

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Rfid Door Metal Access Control Reader Tutul IP65 Waterproof Access Control System saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
K7612 Door Entry Access Controller Piranti Pembaca RFID 125KHZ Pembaca Logam Logam Sistem Kontrol Akses Mandhiri

K7612 Door Entry Access Controller Piranti Pembaca RFID 125KHZ Pembaca Logam Logam Sistem Kontrol Akses Mandhiri

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan K7612 Door Entry Access Controller RFID Reader Device 125KHZ Metal Reader Metal Standalone Access Control Systems. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Standalone Metal Touch Screen Rfid Reader karo Keypad Wiegand 26/34 kanggo Sistem Kontrol Akses Pintu

Standalone Metal Touch Screen Rfid Reader karo Keypad Wiegand 26/34 kanggo Sistem Kontrol Akses Pintu

Welcome to tuku Standalone Metal Touch Screen Rfid Reader karo Keypad Wiegand 26/34 kanggo Sistem Kontrol Akses Pintu saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Wiegand RS232 NFC Reader Akses Kontrol Reader Pintu Akses Kontrol Smart Card Reader

Wiegand RS232 NFC Reader Akses Kontrol Reader Pintu Akses Kontrol Smart Card Reader

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Wiegand RS232 NFC Reader Access Control Reader Door Access Control Smart Card Reader, Mugi sampeyan bisa luwih ngerti Wiegand RS232 NFC Reader Access Control Reader Door Access Control Smart Card Reader. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Kontrol Akses Rai digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Kontrol Akses Rai. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kontrol Akses Rai ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.