Ngarep > Babagan awake dhewe >Amal & Sumbangan

Amal & Sumbangan

Ketua Jiang  nyumbang kanggo mbangun kutha asale, supaya bisa mbangun omah sing luwih apik, lan supaya bocah-bocah ing desa bisa nduweni lingkungan lan kondisi sinau sing luwih apik lan nampa pendidikan sing luwih lengkap. Ketua Jiang nyumbang kanggo SD akeh meja lan kursi, buku, bantuan kanggo mbangun perpustakaan anyar, asrama guru lan ing.


Nuduhake katresnan marang wong tuwa ing padesan.