Produk

Modul Reader OEM Produsen

ACM nawakake macem-macem Modul Reader OEM RFID sing mbantu organisasi nambah produk sing ana ing lingkungane kanthi teknologi RFID. Dirancang kanggo diselehake ing produk pihak katelu, Modul Reader OEM RFID kita minangka cara sing larang regane kanggo nampilake RFID minangka fitur menyang macem-macem produk.

Modul Reader OEM RFID: Kasedhiya ing macem-macem frekuensi
Modul maca RFID kita kasedhiya ing frekuensi rendah 125 KHz (kanggo maca jarak tanpa kontak), frekuensi dhuwur 13,56 MHz (populer kanggo aplikasi NFC), lan frekuensi UHF 860-960 MHz (kanggo maca kinerja dhuwur lan jarak adoh). Kita yakin manawa kita duwe Modul Reader OEM sing sampeyan goleki kanggo ngrampungake konfigurasi RFID lan maca tag RFID.

Golek RFID OEM Reader Modul adhedhasar Frekuensi
Frekuensi sing beda mbantu sampeyan entuk efisiensi sing beda. Frekuensi sing sampeyan goleki?
Modul Reader OEM Reader 13.56 MHz lan 125 kHz sing kompak ndhukung NFC lan aplikasi sing dipasang, ora kaya pamaca RFID sing wis rampung sing bisa dipasang langsung saka kothak, Modul Reader OEM RFID digandhengake karo siklus pangembangan produk. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan siklus pangembangan lan kanggo mbantu sampeyan ngerti carane maca rampung beda saka RFID OEM Reader Modul, mriksa metu guide kita.
View as  
 
Modul Reader Mung Waca RFID 125Khz

Modul Reader Mung Waca RFID 125Khz

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Modul Pembaca Mung Waca Rfid 125Khz saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
13.56Mhz RFID Reader lan Writer Papan Modul

13.56Mhz RFID Reader lan Writer Papan Modul

Sugeng rawuh kanggo tuku 13.56Mhz RFID Reader lan Writer Board Modul saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
13.56Mhz RS232 TTL IC Card Smart RFID Reader Modul

13.56Mhz RS232 TTL IC Card Smart RFID Reader Modul

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo 13.56Mhz RS232 TTL IC Smart Card RFID Reader Modul, Mugi sampeyan bisa luwih ngerti 13.56Mhz RS232 TTL IC Smart Card RFID Reader Modul. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
13.56Mhz RFID Reader Modul RS232/TTL Interface Reader lan Writer

13.56Mhz RFID Reader Modul RS232/TTL Interface Reader lan Writer

Minangka profesional 13.56Mhz RFID Reader Modul RS232 / TTL Interface Reader lan Writer Modul, sampeyan bisa yakin tuku 13.56Mhz RFID Reader Modul RS232 / TTL Interface Reader lan Writer Modul saka pabrik kita lan kita bakal menehi sing paling apik sawise-sale. layanan lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Long Range 13.56mhz Card Proximity Rs232 Output Rfid Reader

Long Range 13.56mhz Card Proximity Rs232 Output Rfid Reader

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Long Range 13.56mhz Card Proximity Rs232 Output Rfid Reader saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
HF RFID Reader Modul Kit IC Card Reader Jarak

HF RFID Reader Modul Kit IC Card Reader Jarak

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan HF RFID Reader Modul Kit IC Proximity Card Reader. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
HF RFID 14443A TTL Read Only Rfid Reader Module Long Range

HF RFID 14443A TTL Read Only Rfid Reader Module Long Range

Minangka profesional HF RFID 14443A TTL Read Only Rfid Reader Module Long Range, sampeyan bisa yakin tuku HF RFID 14443A TTL Read Only Rfid Reader Module Long Range saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. .

Maca liyaneKirim Enquiry
125Khz EM4100 LF RFID Card Reader Modul

125Khz EM4100 LF RFID Card Reader Modul

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo 125Khz EM4100 LF RFID Card Reader Modul, Mugi sampeyan bisa luwih ngerti 125Khz EM4100 LF RFID Card Reader Modul. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Frekuensi Dhuwur NFC Card Reader Writer Rfid 13.56mhz Smart Card Reader

Frekuensi Dhuwur NFC Card Reader Writer Rfid 13.56mhz Smart Card Reader

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Pembaca Kartu NFC Frekuensi Dhuwur Rfid 13.56mhz Pembaca Kartu Smart saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Modul Reader OEM digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Modul Reader OEM. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Modul Reader OEM ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.