Produk

Tag Laundry Produsen

ACM minangka produsen lan pemasok Tag Laundry, Pabrik Tag Laundry RFID ing shenzhen China, ACM minangka mitra bisnis sing bisa dipercaya ing industri Tag Laundry RFID.

Tag Laundry kanggo industri percetakan lan pewarnaan kain, industri cuci, lapangan medis lan profesional liyane lan khusus dicocogake kanggo label ijo sing aman lan ora beracun, tahan lama.


Tag Laundry UHF RFID ditrapake kanthi aman lan wicaksana kanggo tekstil, mbisakake pelacakan RFID saka sprei, andhuk, lan sandhangan kanthi volume dhuwur, dicuci komersial. Desain sing kuat tag umbah-umbah nglawan siklus cuci industri kanggo linen, tahan kaku saka ngumbah bola-bali, bahan kimia pembersih, sterilisasi panas, lan tekanan. Desain paten kanthi aman posisi chip batin relatif kanggo antena, kang njamin kinerja konsisten liwat umur tag. Unit segel panas Label Laundry dipasang kanthi gampang liwat perekat transfer panas. Unit Laundry Tag Stitch ngidini supaya bisa langsung dijahit utawa dijahit menyang kain tanpa mbutuhake kantong ekstra utawa tutup ngirit wektu lan biaya kanggo aplikasi. Unit Laundry Tag Embed bisa dijahit menyang hem utawa kanthong cilik kanggo nampung proses sing ana.
View as  
 
<>
Kanggo grosir Tag Laundry digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Tag Laundry. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Tag Laundry ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.