Produk

Antena UHF Kab Produsen

Jangkauan Antena UHF kita dirancang kanggo dipasangake karo pembaca RFID pilihan supaya tag RFID bisa diinterogasi kanthi akurat. Antena UHF kanggo pamaca RFID dirancang kanggo frekuensi tartamtu kalebu Aktif 2.45GHz, UHF Aktif 433 MHz, UHF Pasif 860-960 MHz, Frekuensi Dhuwur Pasif 13.56 MHz, lan Frekuensi Sedheng Pasif 134.2 KHz.

Adhedhasar kekuwatan unik saben Antena UHF, sistem RFID dirancang kanthi nggunakake antena lan frekuensi sing beda-beda sing cocog karo lingkungan. Kang RFID UHF Antena kanggo milih kanggo kang maca RFID uga gumantung ing sawetara maca, kang jarak antarane saben maca RFID lan tags RFID sing bakal diwaca. Kita duwe Antena UHF ing kabeh jinis wangun lan wujud kayata Panel Reguler, Panel Linear, Panel ASA, Port Tunggal, Planar Desktop Kinerja Tinggi, Indoor, Directional Outdoor, LHCP utawa Polarisasi RHCP, Airstrip, Runway, Sektor, Circular Polarized, Yagi , HF Metallic-Shield, Cerdas Test-tube Rack, Circular Polarized Patch, Whip.
Kabeh gabungan iki nggawe sukses tingkat maca lingkungan nalika tundhuk karo standar internasional sing ditrapake kayata ISO lan EPCGlobal Gen 2.

Golek RFID UHF Antena
Yen sampeyan duwe pitakon babagan Antena RFID UHF lan mikir frekuensi endi sing paling cocog kanggo sampeyan, salah sawijining Pakar bakal luwih seneng mangsuli. Hubungi kita dina iki!
View as  
 
<>
Kanggo grosir Antena UHF Kab digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Antena UHF Kab. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Antena UHF Kab ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.