Ngarep > Produk > Gelang & Gelang RFID > Kain / Tenun Gelang

Produk

Kain / Tenun Gelang Produsen

ACM minangka pabrikan lan pemasok Gelang Kain / Tenun, ACM minangka mitra bisnis sing bisa dipercaya ing industri Gelang. Gelang Kain RFID iki digunakake kanthi akeh ing tiket Elektronik, kegiatan ruangan, Pameran, acara Olahraga dll.

ACM minangka produsen Fabric/Woven Wristbands sing nawakake salah sawijining pilihan hardware lan sistem RFID paling gedhe ing kabeh teknologi RFID.
Kita nggawa macem-macem hardware RFID kalebu Pembaca RFID, Tag RFID, Kertu RFID, Inlay RFID, Gelang RFID, fob tombol RFID sing nutupi macem-macem frekuensi lan nawakake Pembaca RFID khusus, Tag RFID, Kartu RFID, RFID Inlay, RFID Wristband, fob tombol RFID sing dirancang kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan saben industri.

View as  
 
13.56MHz RFID NFC gelang ban lengan dengan gesper nilon adjustable RFID gelang harga

13.56MHz RFID NFC gelang ban lengan dengan gesper nilon adjustable RFID gelang harga

Gelang nilon RFID nyaman lan awet, band kasebut bisa diatur miturut kabutuhan, lan bisa didaur ulang. Gelang nilon RFID digunakake kanggo kontrol akses, manajemen acara,

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof Nylon NFC NTAG213 RFID gelang Wristband for Sale01

Waterproof Nylon NFC NTAG213 RFID gelang Wristband for Sale01

Gelang nilon RFID nyaman lan awet, band kasebut bisa diatur miturut kabutuhan, lan bisa didaur ulang. Gelang nilon RFID digunakake kanggo kontrol akses, manajemen acara, pembayaran tanpa awis, lan program pemasaran media sosial.

Maca liyaneKirim Enquiry
Gelang NFC Media Sosial APP Gelang nfc awet Nylon01

Gelang NFC Media Sosial APP Gelang nfc awet Nylon01

Gelang nilon RFID nyaman lan awet, band kasebut bisa diatur miturut kabutuhan, lan bisa didaur ulang. Gelang nilon RFID digunakake kanggo kontrol akses, manajemen acara, pembayaran tanpa awis, lan program pemasaran media sosial.

Maca liyaneKirim Enquiry
Ing Simpenan RFID Smart Nylon Wristband kanggo Pembayaran utawa Akses Control

Ing Simpenan RFID Smart Nylon Wristband kanggo Pembayaran utawa Akses Control

Gelang nilon RFID nyaman lan awet, band kasebut bisa diatur miturut kabutuhan, lan bisa didaur ulang. Gelang nilon RFID digunakake kanggo kontrol akses, manajemen acara, pembayaran tanpa awis, lan program pemasaran media sosial.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kain Wristband 13.56MHz RFID Tenun Wristband Gelang NFC

Kain Wristband 13.56MHz RFID Tenun Wristband Gelang NFC

Kabeh gelang RFID tenunan kita kasedhiya karo 125 KHz LF, 13,56 MHz HF lan UHF chips.Warna wristband Custom, printing LOGO adat kabeh kasedhiya kanggo kita. Opsi kerajinan kaya kode QR unik, nomer seri, barcode, embossed, debossed, printing laser kabeh ditampa kanggo gelang gelang RFID tenunan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Printing Colorful Cepet Pay Smart Chip Id Tag RFID Card Gelang Wristband

Printing Colorful Cepet Pay Smart Chip Id Tag RFID Card Gelang Wristband

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku printing warni kanthi cepet mbayar chip cerdas tag id kertu rfid gelang gelang saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Bahan Polyester Ultra Nyaman Nfc Wristband Strap Stretch Rfid Woven Wristband

Bahan Polyester Ultra Nyaman Nfc Wristband Strap Stretch Rfid Woven Wristband

Sugeng rawuh kanggo tuku bahan poliester ultra nyaman nfc gelang tali gelang rfid tenunan saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Silver Gold Thread Printed Long Range UHF H4 Festival Kain Polyester Wristbands

Silver Gold Thread Printed Long Range UHF H4 Festival Kain Polyester Wristbands

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku benang emas perak sing dicithak dawa uhf h4 festival kain poliester wristbands saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pembayaran Kain 13.56MHz RFID NFC Chip Tenun Gelang kanggo Acara

Pembayaran Kain 13.56MHz RFID NFC Chip Tenun Gelang kanggo Acara

Minangka pembayaran kain profesional 13.56mhz rfid nfc chip tenunan wristband kanggo pabrik acara, sampeyan bisa yakin kanggo tuku pembayaran kain 13.56mhz rfid nfc chip tenunan wristband kanggo acara saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. .

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Kain / Tenun Gelang digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Kain / Tenun Gelang. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Kain / Tenun Gelang ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.