Ngarep > Produk > Kunci Pintu Listrik Kab > Serangan Listrik

Produk

Serangan Listrik Produsen

ACM minangka pabrikan lan pemasok Electric Strike, pabrik Electric Strike ing Shenzhen China, ACM minangka mitra bisnis sing bisa dipercaya ing industri Electric Strike.


Serangan listrik minangka alternatif kanggo maglock. Sampeyan bisa uga milih mogok listrik liwat maglock amarga alasan estetis, nanging sampeyan uga bisa milih salah siji yen luwih seneng lawang kasebut "Gagal Dikunci / Gagal Aman" nalika listrik dipateni. Akeh serangan listrik nawakake loro pilihan lan iku kasus sing gampang kanggo mindhah sekrup ing awak serangan kanggo ngganti operasi. We nyedhiyani macem-macem 12V DC lan 24V AC / DC serangan sing bisa morticed utawa rim dipasang (gumantung produk). Sawetara tugas luwih abot tinimbang liyane, dadi penting banget yen sampeyan nimbang jumlah lalu lintas sing bakal liwat lawang.
Serangan listrik minangka piranti kontrol akses sing digunakake kanggo kusen lawang. Iku ngganti faceplate serangan tetep asring digunakake karo latch (uga dikenal minangka penjaga). Kaya piring serangan sing tetep, biasane menehi permukaan sing ramped utawa miring menyang kait pengunci sing ngidini lawang ditutup lan dikunci kaya serangan tetep. Nanging, lumahing ramped serangan listrik bisa, miturut prentah, poros metu saka dalan nalika kunci ing lawang ing posisi dikunci lan lawang dibukak, ngidini pangguna kanggo narik / push lawang kanggo mbukak tanpa operasi mechanical. kunci utawa nggunakake tombol mechanical. Sawise lawang dibukak liwat penjaga, penjaga bali menyang posisi standar lan ngunci maneh nalika daya dibusak utawa ditrapake, gumantung saka konfigurasi serangan.
View as  
 
<>
Kanggo grosir Serangan Listrik digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Serangan Listrik. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Serangan Listrik ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.