Produk

Epoxy Keyfob Tags Produsen

Tag keyfob epoksi khusus saka pabrik ACM, pabrik lan pemasok Tag Epoxy RFID Keyfob minangka salah sawijining jinis Tag RFID, kalebu chip, antena sensor, Dikemas ing PVC standar, ABS, kertu materi PET, Ora bagean kapapar kertu. Proses maca lan nulis RFID Epoxy Keyfob, antarane sirkuit resonansi sing digabung karo pembaca liwat gelombang radio utawa kontak kontak Kanggo ngrampungake operasi maca lan nulis.

RFID Epoxy Keyfob punika non-powered, Nalika maca maca lan nulis menyang kertu maca sinyal superimposed ing komposisi kasusun saka rong bagéan: siji bagéan iku sinyal daya, sinyal ditampa dening kertu, tinimbang L dhewe / Cresonance, ngasilake energi cepet kanggo nyuplai karya kripik. Sisih liyane minangka kombinasi sinyal data, chip printah kanggo ngrampungake modifikasi data, panyimpenan lan bali menyang maca, kanggo ngrampungake operasi maca utawa nulis. Data ing kertu bisa ngirit luwih saka 10 taun, digunakake kanggo ngakses kontrol, kehadiran, sekolah, bisnis, manajemen patroli, hotel, lsp.

View as  
 
Kontrol Akses NFC Tag Identifikasi Frekuensi Radio MIFARE Klasik 1K Hotel Key Rfid Kayu Card

Kontrol Akses NFC Tag Identifikasi Frekuensi Radio MIFARE Klasik 1K Hotel Key Rfid Kayu Card

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan akses kontrol tag nfc identifikasi frekuensi radio mifare klasik 1k hotel kunci kertu kayu rfid. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kontrol Akses Pencetakan Kustom Kartu Kedekatan Kayu Bambu Kartu Bisnis RFID ISO14443A Smart NFC Kartu Kunci Hotel Kayu

Kontrol Akses Pencetakan Kustom Kartu Kedekatan Kayu Bambu Kartu Bisnis RFID ISO14443A Smart NFC Kartu Kunci Hotel Kayu

Kontrol Akses Pencetakan Kustom Kartu Kedekatan Kayu Bambu Kartu Bisnis RFID ISO14443A Smart NFC Kartu Kunci Hotel Kayu

Maca liyaneKirim Enquiry
Tekan anyar logo Custom epoxy tag nfc tag 13.56mhz RFID keyfob

Tekan anyar logo Custom epoxy tag nfc tag 13.56mhz RFID keyfob

Nomer Model: ACM-NFC002, Jeneng Produk: New arrival Logo khusus epoxy tag tag nfc 13.56mhz RFID keyfob, Frekuensi: 13.56mhz, Bahan: ABSChip: N213, Warna Opsional: Biru, Bisa dicetak: logo CMYK Offset/Sutra /Digital printing, RFID Key fob Ukuran: 43.7*30.5*5.3mm. Fungsi Kerajinan: E-pay, Signature, magnetik.

Maca liyaneKirim Enquiry
13.56Mhz NFC Epoxy RFID Tag

13.56Mhz NFC Epoxy RFID Tag

Minangka pabrikan tag rfid epoksi 13.56mhz nfc profesional, sampeyan bisa yakin tuku tag rfid epoksi 13.56mhz nfc saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Hadiah Kartu Epoxy Tag Elektronik 13.56Mhz Copier Tag Kartu Kontrol Akses Keyfobs Tahan Air NFC RFID Gantungan Kunci

Hadiah Kartu Epoxy Tag Elektronik 13.56Mhz Copier Tag Kartu Kontrol Akses Keyfobs Tahan Air NFC RFID Gantungan Kunci

Sugeng rawuh kanggo tuku hadiah kertu epoksi tag elektronik 13.56mhz tag fotokopi akses kontrol keyfobs keychain nfc rfid anti banyu saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Epoxy Rewritable rfid hang tag bagasi RFID keychain keyring

Epoxy Rewritable rfid hang tag bagasi RFID keychain keyring

Jeneng produk: Epoxy Rewritable Rfid Hang Luggage Tag Rfid Keychain Keyring
Frekuensi: 13.56mhz
Bahan: ABS
Chip: N213
Pilihan warna: biru
ukuran: 43.7*30.5*5.3mm
Fungsi Kerajinan: E-pay, signature, magnetic, barcode, emboss, gilt silver.

Maca liyaneKirim Enquiry
13.56MHz 1K Rewritable RFID Keyfobs Tahan Air Tag Kunci Bisa Diganti Kartu Kontrol Akses NFC Epoxy Tag

13.56MHz 1K Rewritable RFID Keyfobs Tahan Air Tag Kunci Bisa Diganti Kartu Kontrol Akses NFC Epoxy Tag

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 13.56mhz 1k rewritable rfid keyfobs tag kunci anti banyu tag epoksi kertu kontrol akses nfc sing bisa diganti saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
4305 125KHz Jarak Hotel RFID Key Tag Fob Tag

4305 125KHz Jarak Hotel RFID Key Tag Fob Tag

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo 4305 125khz proximity hotel rfid key tag fob tag, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti 4305 125khz proximity hotel rfid key tag fob tag. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
EM4305 125KHz Proximity Hotel RFID Key Tag Fob Tag

EM4305 125KHz Proximity Hotel RFID Key Tag Fob Tag

Minangka produsen em4305 125khz proximity hotel rfid key tag fob, sampeyan bisa yakin tuku em4305 125khz proximity hotel rfid tag fob tag saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kanggo grosir Epoxy Keyfob Tags digawe ing China, pisanan, kita bisa adol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kapindho, amarga kita duwe pabrik lan merek dhewe, akeh produk ana ing saham lan uga bisa nampa kustomisasi Epoxy Keyfob Tags. Apa produk sampeyan awet lan gampang dijaga? Mesthi, produk kita liwat sertifikasi CE, jaminan kualitas. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Epoxy Keyfob Tags ing China, kita duwe tim pangembangan teknis sing berpengalaman, menehi dalan kanggo ngasilake produk sing paling anyar, modis, maju, berkelas lan apik. Yen sampeyan kasengsem ing tuku produk paling anyar kita sade, hubungi kita. Kita bisa menehi conto gratis, kutipan lan dhaptar rega. Sugeng rawuh kanggo tuku produk diskon. Rega produk kita murah banget.